Facebook

Facebook Messenger u vašem omiljenom web pregledaču

facebook-web-messenger

Facebook Messenger web verzija se učitava u zasebnoj kartici i u potpunosti je odvojena od samog Facebook-a. To je na neki način i dobro jer možda želite samo da se dopisujete sa prijateljima bez da vas raznorazna obaveštenja ometaju.

Ne morate dodatno da se prijavljujete na svoj Facebook nalog, dovoljno je da budete prijavljeni na facebook.com, a kad otvorite Messenger samo kliknite na svoje ime.

Web verzija izgleda baš kao na telefonima, samo je veći interfejs, naravno, a tu su i ikonice za poziv, video poziv, link do profila osobe sa kojom se dopisujete, stikeri, lajk dugme…

Jedna korisna opcija je i Desktop Notification. Ako uključite ovu opciju, stizaće vam obaveštenja o novim porukama van web pregledača. Da omogućite ovu opciju kliknite na ikonicu zupčanika u gornjem levom uglu pa izaberite Settings.

https://www.messenger.com/

Izvor: lifehacker.com

  Lajkuj bilo koju web stranicu
Oznake

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger