Facebook Messenger u vašem omiljenom web pregledaču

Facebook Messenger web verzija se učitava u zasebnoj kartici i u potpunosti je odvojena od samog Facebook-a. To je na neki način i dobro jer možda želite samo da se dopisujete sa prijateljima bez da vas raznorazna obaveštenja ometaju.

Ne morate dodatno da se prijavljujete na svoj Facebook nalog, dovoljno je da budete prijavljeni na facebook.com, a kad otvorite Messenger samo kliknite na svoje ime.

Web verzija izgleda baš kao na telefonima, samo je veći interfejs, naravno, a tu su i ikonice za poziv, video poziv, link do profila osobe sa kojom se dopisujete, stikeri, lajk dugme…

Jedna korisna opcija je i Desktop Notification. Ako uključite ovu opciju, stizaće vam obaveštenja o novim porukama van web pregledača. Da omogućite ovu opciju kliknite na ikonicu zupčanika u gornjem levom uglu pa izaberite Settings.

https://www.messenger.com/

Izvor: lifehacker.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *