Kako pretražiti objave na bilo kojoj Facebook stranici

Update [18.09.2016.]

Facebook je uveo opciju pretraživanja stranica! Kada otvorite neku stranicu sa desne strane se nalazi polje za pretragu. Samo unesite željene ključne reči i pritisnite enter.

search-fb-fan-page

Staro uputstvo:

Facebook stranice nemaju polje za pretragu, kao što imaju grupe, pa je malo teže pronaći neki status od ranije, pogotovo ako ne znate kada je tačno bio objavljen. Ali postoji način, i nije komplikovano.

1) Otvorite Google

2) ukucajte site:https://www.facebook.com/username-stranice pojam za pretragu

– npr. site:https://www.facebook.com/saznaj.novo android

3) Enter

U ovom primeru sam pretražio objave na stranici https://www.facebook.com/saznaj.novo za ključnu reč „android“. Vi možete pretražiti bilo koju stranicu sa bilo kojim ključnim rečima/frazama.

facebook-google-search-status-page

 

Naravno, ovo možete uraditi sa bilo kojim sajtom. Tako možete pretražiti sadržaj bilo kog sajta, samo nakon „site:“ unesite domen pa ključnu reč/frazu.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *