Ovo je aplikacija koju će studenti obožavati

0

office-lens-androidAko ste jedan od onih studenata koji imaju u svom telefonu folder pod nazivom „Faks“, „Za faks“, „Fakultet“ i sl. gde čuvate uslikane primere zadataka, primere ispita, kolokvijuma, podsetnike, formule itd, ova aplikacija će vam se sigurno dopasti.

Microsoft Office Lens je aplikacija koja prepoznaje dokumente, slike i prezentacije sa papira te ih konvertuje u telefonu kako biste ih sačuvali u digitalnom formatu.

Dovoljno je da usmerite kameru ka nekom papirnom dokumentu a aplikacija će prepoznati granice papira i možete uslikati savršenu sliku. Kasnije možete sačuvati kao sliku ili otvoriti u nekom od Microsoft-ovih aplikacija za dokumenta.

office-lens-whiteboard

Microsoft Office Lens je besplatna aplikacija i dostupna je u Google Play prodavnici na ovom linku: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officelens

Nakon više od nedelju dana testiranja, aplikacija se pokazala dosta korisnom alatkom koju ću sigurno zadržati u svom telefonu jer mi je pomogla da na jednom mestu uskladištim sve moje zadatke koje mogu lako svuda da ponesem i učim kad god imam vremena.

Napomena: varanje na ispitima i kolokvijumima nije dozvoljeno! To nije funkcija aplikacije ali vam može pomoći da digitalizujete vaše zadatke kako biste ih lakše prenosili i učili.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.