Surfujte internetom na telefonu bez interneta

0

Da li ste znali da možete koristiti internet na telefonu a da niste konektovani na internet? O da, možete! Ali kako je to moguće? Odgovor je jednostavan – SMS.

Postoji Android aplikacija koja koristi SMS za prenos saobraćaja pa tako možete zatržiti neki rezultat i aplikacija će vam putem SMS poruka poslati odgovor. A sve to lepo upakovano u jednostavan korisnički interfejs.

Npr. možete zatražiti neki pojam sa sajta Wikipedia i aplikacija će vam poslati tekst o tome. Ili proveravati Twitter, slati statuse, čitati vesti, tražiti mesta na mapi itd. i sve to bez internet konekcije.

smsmart-internet-free

Aplikacije se zove SMSmart, besplatna je, a plaća se samo SMS koji šaljete kao zahtev. Veoma je jednostavna i laka za korišćenje.

Međutim, nije dostupna meni iz nekog razloga, a biće da je zbog države. Zato sam morao da instaliram van Play prodavnice kako bih je testirao. Nekoliko puta sam pokušao da nešto pretražim ali bez uspeha, ne stižu rezultati od SMSmart servera. Verujem da je aplikacija ograničena na neke mobilne mreže. Nadam se da će uskoro biti dostupna i kod nas, zaista sjajna ideja!

https://www.youtube.com/watch?v=Qx4derOCuxc

Ako ipak želite da je testirate, možete je pronaći ovde – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.getsmsmart.smsmart

A ovde možete preuzeti .apk fajl – http://apps.evozi.com/apk-downloader/

Uputstvo kako da instalirate .apk – https://www.saznajnovo.com/2012/01/kako-instalirati-aplikaciju-na-android-bez-market-a/

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.