TechClack – svetski servis domaćih autora

techclack-app-service

TechClack je servis domaćih autora, a namena mu je praćenje Tech događaja iz celog sveta. Pomoću filtera možete podesiti koje kategorije događaja želite da pratite, a takođe i označiti da li želite da vam se pojavljuju događaji iz Evrope, Azije ili SAD-a.

TechClack je i zvanična aplikacija Webiz konferencije i pomoću nje su učesnici mogli da u pravom trenutku budu obavešteni o narednom predavanju i aktivnostima na konferenciji.

Modernog je dizajna i nudi sve potrebne informacije: kategorija, naslovna slika, ikonica, link, tekst, retweet, tačno vreme pre koliko se obaveštenje pojavilo. Ako se prijavite preko Twitter naloga možete ostavljati sebi beleške za svaku objavu.

Servisu se može pristupiti preko web pregledača, a takođe postoje aplikacije za Android i iOS operativne sisteme. Prijava preko Twitter naloga nije obavezna, ali je korisno imati nalog radi sinhronizacije podešavanja, beleški itd.

Zaista koristan servis pomoću kojeg možete i otkriti nove događaje za koje niste ni znali.

Servis se nalazi na web adresi http://techclack.com/ i potpuno je besplatan za korišćenje kao i aplikacije za smart uređaje.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *