[Unofficial] Android 5.1 Lollipop za Galaxy S2 [I9100]

lollipop-galaxy-s2

Pre nekoliko meseci pojavila se prva verzija Android 5.0 za Galaxy S2. Redovno sam pratio sva izdanja i evo napokon imamo i Android 5.1 verziju koja je veoma funkcionalna i može se koristiti u svakodnevnici.

Ova verzija donosi nekoliko novina što se tiče izgleda i opcija, i mnogo zakripa „ispod haube“. Telefon radi brže, baterija traje duže, samo iskustvo pri korišćenju je mnogo bolje, ima nekoliko novih prečica do najbitnijih funkcija, animacije su unapređene… To je taj Lollipop u punoj snazi.

XDA – http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-cyanogenmod-12-t2955551

Gapps – http://downloadandroidrom.com/file/gapps/5.1/gapps-L-3-14-15.zip

Changelog – https://paste.teknik.io/1010

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

5 komentara

 1. Pozdrav Stefane, prvo bih hteo da ti se zahvalim na na ovim objavama i na odgovorima na moja dosadasnja pitanja.Imam instaliran ovaj ROM (KitKat 4.4) LINARO verzija koji si ti objavio https://www.saznajnovo.com/2013/12/unofficial-android-kitkat-4-4-za-galaxy-s2/

  Telefon mi na tom radi fenomenalno i nemam nikakve zamerke.Sada bih hteo da odradim ovaj novi update na 5.1 ali mi neke stvarcice nisu jasne.

  Kapiram da trebam da odem ovde http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-cyanogenmod-12-t2955551 zatim skinem ROM i uradim po uputstvu.

  Ali me buni ovaj drugi link kod tebe Changelog https://paste.teknik.io/1010 sta je to?

  Sta sa tim?Je l to treba negde da kopiram?

  I sta je ovo GAPPS http://forum.xda-developers.com/android/software/gapps-consolidated-gapps-thread-t3064693 sta sa njim treba da radim?

  Hvala ti unapred na odgovoru.
  Pozdrav…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *