Xiaomi ušao u Ginisovu knjigu rekorda

 

Xiaomi ne samo da je oborio sopstveni prošlogodišnji rekord, već je ušao i u Ginisovu knjigu rekorda kao kompanija koja je prodala najviše smart uređaja za 24 sata. Naime, prodali su čitavih 2.11 miliona telefona! Od toga je 500.000 uređaja isporučeno u prvih 12 sati.

xiaomi-Guinness-record

Pored ogromne prodaje smart uređaja, Xiaomi ima i odličnu podršku za korisnike. Ukupno 1460 osoba je online po ceo dan kako bi pružili podršku svojim korisnicima. Xiaomi korisnički centri su odgovorili na više od milion poziva u danu!

Ova komapnija je uveliko posetala jak igrač na polju smart uređaja, a ovo je još jedan dokaz tome. Da li se isplati prodavati jeftinije kvalitetne smart uređaje? Za sad je tako.

Izvor, slike: en.miui.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *