ESET AV Remover: uklonite kompletno bilo koji antivirus

0

Dok se klasični programi deinstaliraju prostim koracima sa Next > Next > Next > Finish, to baš i nije slučaj sa antivirusnim softverima. Ako želite da bezbedno i kompletno uklonite antivirus iz vašeg Widnows sistema, morate potražiti zvanični deinstalacioni program.

ESET-AV-Remover

Ipak, ako ne možete da nađete, ili ne postoji zvanični alat, možete probati ESET AV Remover alat. Ovaj alat skenira sve antivirusne programe instalirane na računaru i nudi opciju za njihovo kompletno uklanjanje. Prepoznaje i uklanja preko 120 poznati i manje poznati antivirusnih softvera, među kojima su i Kaspersky, Malwarebytes, McAfee, AVG, Avast Antivirs, 360 Total Security, K7 Computing, GData software, F-Secure, ESET (normalno), Bitdefender, Avira, Symantec, TrustPort, Trend Micro…

Veoma je lak za upotrebu: pokrenite skeniranje, odaberite željeni program sa liste koju je kreirao, zatim na Remove i sačekajte da se proces završi.

Download-ESET-AV-Remover-for-Window

Alat možete besplatno preuzeti za x64 i x86 Windows operativne sistema sa ove adrese: http://kb.eset.de/esetkb/index?page=content&id=SOLN3527

Izvor: intowindows.com

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.