League Of Legends hotkeys

2

Hotkeys su veoma korisni u video igricama gde je bitna brzina. League Of Legends je igrica gde je brzina itekako važna, pogotovo brzina bacanja spelova.

katarina-pentakill-macro

Sama igrica ima u sebi podešavanja za hoteys, ali ne možete podesiti da jednim tasterom aktivirate više magija. To zapravo i nije dozvoljeno i smatra se varanjem (cheat, hack..). Ipak, ako želite da sebi olakšate bacanje spelova, možete kodirati sopstvene prečice. Ja sam napravio za brzo bacanje spelova za heroja Katarinu, ali se može prilagoditi za većinu drugih.

Koristio sam AutoHotkey softver jer je besplatan i veoma moćan, možete podesiti gotovo sve. Takođe, napravio sam video klip gde sam ukratko objasnio Kod koji sam napravio, kako ga koristiti, i pokazao na primeru kako funkcioniše.

http://www.autohotkey.com/

Kod koji sam napravio:

*$x::
kata := GetKeyState("CapsLock", "T")
if kata
{
send {Shift Down}
sleep 15
send {e}
sleep 15
send {shift up}
sleep 10
send {shift down}
sleep 15
send {q}
sleep 10
send {shift up}
sleep 15
send {shift down}
sleep 15
send {w}
sleep 15
send {shift up}
sleep 15
send {shift down}
sleep 15
send {r}
send {shift up}
sleep 15
return
}
else
{
return
}

Napomena: ovaj softver sam po sebi nije hack/cheat alat. Ova skripta samo daje naredbe tastaturi kad i koji taster da pritisne, isto kao da ste i vi pritisnuli. Ipak, odričem se odgovornosti za eventualne posledice nastale usled korišćenja alata i skripti iz ovog članka i/ili video klipa. Sve radite na sopstvenu odgovornost!

Povezano:
2 komentara
  1. Miloš kaže

    Samo namesti kombo za katu, prvo ide Q,E,W a kod tebe sve obrnuto :D

    1. Stefan Marjanov kaže

      Napomenuo sam, ovaj moj kombo je kad imaš ulti, u svim ostalim slučajevima kako si i ti napisao ;)

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.