League Of Legends hotkeys

Hotkeys su veoma korisni u video igricama gde je bitna brzina. League Of Legends je igrica gde je brzina itekako važna, pogotovo brzina bacanja spelova.

katarina-pentakill-macro

Sama igrica ima u sebi podešavanja za hoteys, ali ne možete podesiti da jednim tasterom aktivirate više magija. To zapravo i nije dozvoljeno i smatra se varanjem (cheat, hack..). Ipak, ako želite da sebi olakšate bacanje spelova, možete kodirati sopstvene prečice. Ja sam napravio za brzo bacanje spelova za heroja Katarinu, ali se može prilagoditi za većinu drugih.

Koristio sam AutoHotkey softver jer je besplatan i veoma moćan, možete podesiti gotovo sve. Takođe, napravio sam video klip gde sam ukratko objasnio Kod koji sam napravio, kako ga koristiti, i pokazao na primeru kako funkcioniše.

https://www.youtube.com/watch?v=pOorRXSWfjc

http://www.autohotkey.com/

Kod koji sam napravio:

*$x::
kata := GetKeyState("CapsLock", "T")
if kata
{
send {Shift Down}
sleep 15
send {e}
sleep 15
send {shift up}
sleep 10
send {shift down}
sleep 15
send {q}
sleep 10
send {shift up}
sleep 15
send {shift down}
sleep 15
send {w}
sleep 15
send {shift up}
sleep 15
send {shift down}
sleep 15
send {r}
send {shift up}
sleep 15
return
}
else
{
return
}

Napomena: ovaj softver sam po sebi nije hack/cheat alat. Ova skripta samo daje naredbe tastaturi kad i koji taster da pritisne, isto kao da ste i vi pritisnuli. Ipak, odričem se odgovornosti za eventualne posledice nastale usled korišćenja alata i skripti iz ovog članka i/ili video klipa. Sve radite na sopstvenu odgovornost!

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

2 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *