Microsoft Hyperlapse Android aplikacija

Hyperlapse su zapravo ubrzani video snimci koje korisnik kreira tako što snima video i kasnije ubrzava 2, 4, 8, 16 puta. Na taj način, video snimak koji bi trajao dosta dugo, može biti ubrzan, tj. skraćen. Odlična opcija ukoliko pravite snimak npr. dužeg spuštanja sa planine biciklom, putovanjem nekim zanimljivim krajem, vožnja po gradu itd.

Upravo sam na portalu pametnitelefoni.rs saznao da je Microsoft je lansirao svoju aplikaciju koja pravi Hyperlapse video snimke i trenutno je u Beta fazi a dostupna je samo za određene uređaje: Samsung Galaxy S5, S6, S6 Edge, Note 4, Google Nexus 5 & 6, Nexus 9 tablet, HTC One M8 and M9.

Uputstvo:

1) Otvorite ovaj link – https://plus.google.com/communities/107281233348849000203 i kliknite „Pridruži me zajednici

2) Zatim na http://aka.ms/previewhyperlapse i na „Postani tester

3) Bićete preusmereni na aplikaciju u Play prodavnici odakle je možete instalirati (ili klinite na OVAJ link)

microsoft-hyperlapse-android-app

Međutim, ja sam instalirao .apk na SGS2 (Android 5.1.1) i lepo radi pa preporučujem i vama da na isti način testirate ukoliko ne posedujete neki od navedenih uređaja.

Kako instalirati .apk fajl – www.saznajnovo.com/2012/01/kako-instalirati-aplikaciju-na-android-bez-market-a/

.apk fajl aplikacije – http://www.apkmirror.com/apk/microsoft-corporation/hyperlapse-mobile/hyperlapse-mobile-1-0-9-android-apk-download/

https://www.youtube.com/watch?v=twncW4PLdsY

A nedavno sam pisao i o jednom zanimljivom servisu koji takođe pravi Hyperlapse video – Google Street View Hyperlapse

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *