Android Mobilni

Upravljajte pametnim satom prstima, bez dodirivanja!

aria-smartwatch-addon

Aria je dodatak za Pebble TimeAndroid Wear pametne satove pomoću kojeg možete upravljati tim uređajima bez dodirivanja. Jednostavno zakačite Aria dodatak na unutrašnji deo pametnog sata i pomoću gestova prstiju upravljajte njime.

aria-smartwatch-addon

Uz taj dodatak dolazi i aplikacija pomoću koje možete vršiti sva podešavanja. Možda se pitate šta će vam ovaj dodatak ako već sam sat služi kao prečica za korišćenje telefona? Jednostavno je: druga ruka vam je slobodna. Da biste se kretali kroz interfejs pametnog sata potrebna vam je i druga ruka, ali sa ovim dodatkom možete drugu ruku osloboditi i  koristiti za nešto drugo, npr. da jedete, pijete, pišete…

Aria se povezuje preko Bluetooth Low Energy i nije potrebna dodatna baterija. Za nedelju dana bi ovaj dodatak trebao da bude lansiran na KickStarter-u, a cena Developer verzije za Android Wear je 169$.

  [Android] Ograničavanje pristupa funkcijama uređaja

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger