Upravljajte pametnim satom prstima, bez dodirivanja!

Aria je dodatak za Pebble TimeAndroid Wear pametne satove pomoću kojeg možete upravljati tim uređajima bez dodirivanja. Jednostavno zakačite Aria dodatak na unutrašnji deo pametnog sata i pomoću gestova prstiju upravljajte njime.

aria-smartwatch-addon

Uz taj dodatak dolazi i aplikacija pomoću koje možete vršiti sva podešavanja. Možda se pitate šta će vam ovaj dodatak ako već sam sat služi kao prečica za korišćenje telefona? Jednostavno je: druga ruka vam je slobodna. Da biste se kretali kroz interfejs pametnog sata potrebna vam je i druga ruka, ali sa ovim dodatkom možete drugu ruku osloboditi i  koristiti za nešto drugo, npr. da jedete, pijete, pišete…

Aria se povezuje preko Bluetooth Low Energy i nije potrebna dodatna baterija. Za nedelju dana bi ovaj dodatak trebao da bude lansiran na KickStarter-u, a cena Developer verzije za Android Wear je 169$.

https://www.youtube.com/watch?v=D4IrLj-ApDs

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *