USB priključak koji pretvara gotovo SVE u dugme!

Koristite bananu, jabuku, krofnu, stabljiku biljke, kovanicu,… kao dugme za računar! Uključite u USB ulaz, drugi kraj za neki predmet i kad dotaknete taj predmet, računar će registrovati baš kao i obično dugme na računaru. Mogućnosti su gotovo neograničene.

makey-makey-go

Primer: možete prikačiti nekoliko ovih uređaja na nekoliko voćki, uključiti program koji simulira bubnjeve na računaru, i možete svirati na tim voćkama baš kao na pravim bubnjevima.

Makey Makey GO naziv je ovog fenomenalnog USB priključka, a košta svega 19 dolara!

makey-makey-go1

Trenutno sakupljaju novčana sredstva na KickStarter servisu i imaju 8 od potrebnih 10 hiljada dolara. Brojka se brzo uvećava, a možda su već dostigli cilj dok čitate ovaj članak.

KickStarter stranica

https://www.kickstarter.com/projects/joylabz/makey-makey-go-invent-everywhere-invent-now

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *