YotaPhone 2 je sada jeftiniji, bolji i dostupan u beloj boji

YotaPhone 2, pametni telefon sa 2 ekrana o kome sam već pisao, dobija OTA (over-the-air) ažuriranje za softver koje će doneti bolje performanse i bolji kvalitet kamere. Pored toga, YotaPhone 2 će moći da se naruči po nižoj ceni i to u crnoj i beloj boji.

Yota planira da pokrene IndieGoGo kampanju kako bi lansirali svoje uređaje na USA tržiše, a u planu je i Kina. Cena u Evropi je opala sa 700€ na 600€, dok je u UK sa 555£ na 440£.

Nova verzija YETI (Yota E Ink Technology Integration) softvera će doneti brojna poboljšanja u radu sa aplikacijama na E Ink ekranu.

YotaPhone 2 je po meni odličan telefon zbog E Ink ekrana koji ne troši bateriju, ali obzirom da su eksterne baterije sve jače i manje, možda je nekome bolja ta varijanta sa eksternom baterijom i jačim, većim telefonom.

yotaphone2-white

Izvor: theverge.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *