Kako ukloniti Facebook status pre nego što ga iko vidi?

Sigurno se svima barem jednom desilo da objave status a nisu trebali. Nakon par sekundi već bude kasno za brisanje jer su ga drugi videli, a možda i uslikali i dalje podelili. Kako ukloniti status pre nego što ga iko vidi?

Rešenje dolazi u obliku dodatka za Chrome web pregledač pod nazivom „Facebook Undo„. Radi tako što kada napišete status i kliknete „Objavi“ status se ne objavi odmah već imate 5 sekundi vremena da otkažete, tj. da kliknete „Undo„. Ako ne kliknete, status ide online.

facebook-undo-chrome

Slična opcija postoji i za Gmail pomoću koje možete otkazati email pre nego što stigne na odredište.

Facebook Undo je zaista koristan dodatak, tih 5 sekundi nije mnogo za čekanje, a može da vas spasi neugodnih situacija. Dovoljno je da ga instalirate i osvežite Facebook sajt kako biste počeli da ga koristite. Preporučljivo je imati ga uvek instaliranog jer nikad ne znate kada ćete napisati pogrešan status.

Facebook Undo: https://chrome.google.com/webstore/detail/facebook-undo/hboeldlkfpongdoompnfbocjnafhiani

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *