Koji Android smartphone izabrati?

Pošto je Android sistem otvorenog Koda, najveći broj pametnih uređaja pokreće upravo taj OS. Zbog toga danas imamo sve više pametnih telefona i sve nam je teže da izaberemo neki. Svi biramo telefone prema svojim potrebama, pa je Google rešio da napravi alatku pomoću koje možete pronaći odgovarajući telefon u nekoliko koraka.

Alatka „Which Phone“ se nalazi na adresi https://www.android.com/phones/whichphone/ i tu možete dobiti predloge telefona na osnovu datih odgovora. Dovoljno je da odgovorite za šta vam najviše treba telefon, koliko često ga koristite, šta vam je bitno da ima… itd.

find-android-phone

Na kraju možete preporučene sortirati po ceni, veličini, najnovijim modelima… Veoma korisna alatka koja će, ubeđen sam, pronaći telefon prema vašim potrebama.

https://www.android.com/phones/whichphone/

Izvor: google.com

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *