Najbolja aplikacija za praćenje stranih TV serija

Ako ste ljubitelj stranih serija verujem da će vam se ova aplikacija dopasti. Ovo je aplikacija za Android i iOS uređaje, a takođe joj se može pristupiti preko weba. Zove se TVShow Time, a šta to ona nudi?

1) Besplatna je i bez reklama

– Možete je koristiti bez naloga, ali je svakako bolje ako se registrujete. Nema dosadnih reklama po aplikaciji.

2) Community sekcija

– Za svaku seriju, ali i za svaku epizodu pojedinačno, postoji sekcija sa komentarima gde gledaoci pišu utiske. Često neki izdvoje zanimljive scene iz neke epizode.

tv-shows-series-app

3) Sistem ocenjivanja epizoda i uloga

– Kad odgledate epizodu možete odabrati reakciju: Good, Fun, Sad… itd. Takođe, možete glasati za najbolju ulogu.

4) Dosta informacija o serijama i epizodama

– Možete pročitati opis epizode i serije, videti osnovne informacije poput žanra, dužine trajanja, kad se emituje, glumci,  linkovi ka drugim sajtovima. Takođe i predlog sličnih serija.

5) Agenda

– Raspored prikazivanja serija.

6) Istraži

– U ovoj sekciji možete pronaći neke nove vama zanimljive serije za koje možda niste čuli. Možete ih tražiti po popularnosti, najnovijim, najviše pratioca… ili po žanrovima.

7) Prijatelji

– Možete dodati prijatelje i pratiti njihovu aktivnost.

tv-series-web-app

8) Bedževi

– Vremenom osvajate bedževe za razne aktivnosti. Ja sam prvog dana osvojio nekoliko: Surfer (pristupio sam aplikaciji putem web-a), Supporter (lajkovao sam nečiji komentar), Emo (odabrao sam raspoloženje za neku epizodu), Nomad (koristio sam mobilnu aplikaciju). Postoje i „Addiction badges“ gde dobijate bedževe vezane za gledanje serija – što više serija to bolje. A vremenom možete videti sebe na tabli sa dostignućima – Leaderboards.

9) Statistika naloga

– Ovde se nalaze detalji o tome koje ste serije gledali, koje gledate, aktivnost za tekuću nedelju, poslednja pogledana epizoda, vreme provedeno uz serije (možete i podeliti tu informaciju pomoću tastera „Share“), ukupan broj pogledanih epizoda, ukupan broj serija, osvojeni bedževi..

10) Obaveštenja

Možete podesiti koja obaveštenja želite da primate. I to ne samo o aktivnostima na nalogu već i o samim serijama.

To su nekih 10 mogućnosti koje ova aplikacija poseduje, ali naravno da ima tu još dosta da se piše. Najbolje je testirati: http://www.tvshowtime.com/en

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *