PC igre

Ova slika je napravljena od 1.128.960 blokova u Minecraft svetu!

minecraft-pixel-art

Minecraft Pixel Art je sklapanje slika u Minecraft svetu pomoću raspoloživih blokova raznih boja. Svaki blok je jedan piksel, a kada se mnogo blokova – piksela – složi, mogu se napraviti zaista neverovatne slike.

Igrač Thorlar Thorlarian je sebe proglasio za kralja Pixel Art-a kada je napravio sliku od 1.128.960 blokova u Minecraft svetu. Postavljanje poslednjih blokova je uživo prenosio na svom Twitch nalogu, a video snimak se nalazi na njegovom Youtube kanalu.

minecraft-pixel-art

Minecraft svet je veoma velik (što se može videti ovde) i ljudi prave zaista svašta. Prošle godine su napravili RAM od 4KB, što nije lako napraviti. Možete pogledati OVDE.

Ispod se nalazi video snimak postavljanja poslednjih blokova, ali Thorlar Thorlarian nije snimao učitavanje svih blokova pa je na kraju postavio kako izgleda konačna slika, i uveličao kako bi se videli blokovi.

  Steam vaučeri prevara - oprez!
Oznake

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger