Skype For Web – Skype u web pregledaču

0

Od sada ni ne morate preuzimati Skype u računar jer vam Skype For Web omogućava dopisivanje, glasovne i video pozive direktno u vašem omiljenom web pregledaču!

 

Dopisivanje je dostupno odmah pri prijavljivanju na nalog, a ako želite da omogućite glasovne i video pozive morate instalirati dodatak za web pregledač.

skype-for-web

 

UPDATE [15.06.15.]: Skype For Web je dostupan širom sveta! Dovoljno je da posetite web.skype.com i prijavite se na svoj nalog.

Skype For Web je u Beta fazi i dostupan je za US i UK, pa ako želite da testirate morate uključiti neki VPN. Već sam pisao nekoliko postova o VPN-u i predložio neke besplatne, pa pogledajte OVDE.

Nakon što ste uključili VPN za UK ili US, otvorite web.skype.com i prijavite se na svoj Skype nalog. Potom, ako želite, instalirajte dodatak za pregledač, a link za dodatak se nalazi na vrhu sajta.

skype-for-web

Problem je što koristite VPN pa je konekcija možda sporija, ali VPN servisi o kojima sam pisao imaju solidnu brzinu pa ne bi trebalo da bude problema. Dok je u Beta fazi nije baš pogodno koristiti baš zbog VPN-a, ali ako VPN koristite svakodnevno, a još ste i na Linuxu (jer Skype za Linux nije baš najsrećnije odrađen), onda je Skype For Web dobra opcija.

web.skype.com

Povezano

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete poslati upit preko kontakt stranice.