Skype For Web – Skype u web pregledaču

Od sada ni ne morate preuzimati Skype u računar jer vam Skype For Web omogućava dopisivanje, glasovne i video pozive direktno u vašem omiljenom web pregledaču!

 

Dopisivanje je dostupno odmah pri prijavljivanju na nalog, a ako želite da omogućite glasovne i video pozive morate instalirati dodatak za web pregledač.

skype-for-web

 

UPDATE [15.06.15.]: Skype For Web je dostupan širom sveta! Dovoljno je da posetite web.skype.com i prijavite se na svoj nalog.

Skype For Web je u Beta fazi i dostupan je za US i UK, pa ako želite da testirate morate uključiti neki VPN. Već sam pisao nekoliko postova o VPN-u i predložio neke besplatne, pa pogledajte OVDE.

Nakon što ste uključili VPN za UK ili US, otvorite web.skype.com i prijavite se na svoj Skype nalog. Potom, ako želite, instalirajte dodatak za pregledač, a link za dodatak se nalazi na vrhu sajta.

skype-for-web

Problem je što koristite VPN pa je konekcija možda sporija, ali VPN servisi o kojima sam pisao imaju solidnu brzinu pa ne bi trebalo da bude problema. Dok je u Beta fazi nije baš pogodno koristiti baš zbog VPN-a, ali ako VPN koristite svakodnevno, a još ste i na Linuxu (jer Skype za Linux nije baš najsrećnije odrađen), onda je Skype For Web dobra opcija.

web.skype.com

-53%

28.44€

Grand Theft Auto V

-37%

37.99€

Call of Duty: World War II

-25%

44.99€

Far Cry 5

-35%

9.10€

Counter Strike: Global Offensive

-81%

5.79€

The Crew

-74%

5.19€

Euro Truck Simulator 2