Twitch.tv je za gejmere, livecoding.tv je za programere!

Verujem da je većina čula za popularni servis Twitch gde gejmeri uživo prenose kako igraju neke igre. Nešto slično tom servisu, postoji još jedan ali za programere – livecoding.tv

Livecoding.tv je servis pomoću kojeg programeri mogu uživo prenositi kako programiraju igrice, razne softvere, kodiraju sajtove itd.

livecoding-stream

Neko bi možda pomislio „Šta je tu tako zanimljivo gledati nekoga kako programira? Zanimljivije je gledati igrice.“ Jeste, možda, ali ovaj servis je odličan izvor znanja. Možete videti kako neko programira na „svoj način“, možda naučite neke prečice, nešto da uradite lakše što vi radite na teži način, itd.

Ovaj servis je svakako privukao moju pažnju, nadam se da će i vašu.

Besplatno se možete registrovati preko ovog linka: https://www.livecoding.tv/accounts/signup/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *