Kako da Windows

Još uvek niste dobili rezervisan Windows 10? Evo rešenje!

using-the-media-creation-tool-to-install-windows-10

Ako imate onu ikonicu u taskbaru i prijavili ste se za besplatnu kopiju Windows 10, a još uvek niste dobili ažuriranje, evo kako možete odmah ažurirati sistem.

1) Bekapujte SVE bitne podatke za svaki slučaj (ovo je svakako preporučljivo)

2) Sa sledeće stranice preuzmite “Microsoft’s Media Creation Toolhttps://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

3) Izaberite “Upgrade This PC” i kliknite “Next

4) Pustite da alat sve sam odradi.

5) Javite ustiske u komentaru

Tokom pripreme za instalaciju biće zatraženo od vas da odaberete šta želite da sačuvate. Odaberite da želite da sačuvate podatke. Tako ćete sačuvati sadržaj sa rade površine, ostaće vam sve na ostalim particijama, obrisaće se programi koji su instalirani u “Program Files” i/ili “Program Files (x86)” folderima.

using-the-media-creation-tool-to-install-windows-10

  WindowsGrid - lakše pozicioniranje prozora na ekranu

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

3 komentara

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Da li je bolje da se skine sa laptopa ili drugog kompa prvo instalacija? Ili je bolje da skinete onaj WindowsMediaTools pa da ga upgrade-ujete odmah? To mi je fejlalo 2x pa me zanima.

  • Znam da su 32-bitni i 64-bitni sistemi totalno različiti, ali kad ovo može samo da upgrade-uje, možemo li da skinemo 64-bitni upgrade ako imamo 32-botni sistem ?

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger