Još uvek niste dobili rezervisan Windows 10? Evo rešenje!

Ako imate onu ikonicu u taskbaru i prijavili ste se za besplatnu kopiju Windows 10, a još uvek niste dobili ažuriranje, evo kako možete odmah ažurirati sistem.

1) Bekapujte SVE bitne podatke za svaki slučaj (ovo je svakako preporučljivo)

2) Sa sledeće stranice preuzmite „Microsoft’s Media Creation Toolhttps://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

3) Izaberite “Upgrade This PC” i kliknite „Next

4) Pustite da alat sve sam odradi.

5) Javite ustiske u komentaru

Tokom pripreme za instalaciju biće zatraženo od vas da odaberete šta želite da sačuvate. Odaberite da želite da sačuvate podatke. Tako ćete sačuvati sadržaj sa rade površine, ostaće vam sve na ostalim particijama, obrisaće se programi koji su instalirani u „Program Files“ i/ili „Program Files (x86)“ folderima.

using-the-media-creation-tool-to-install-windows-10

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

3 komentara

  1. Znam da su 32-bitni i 64-bitni sistemi totalno različiti, ali kad ovo može samo da upgrade-uje, možemo li da skinemo 64-bitni upgrade ako imamo 32-botni sistem ?

  2. Da li je bolje da se skine sa laptopa ili drugog kompa prvo instalacija? Ili je bolje da skinete onaj WindowsMediaTools pa da ga upgrade-ujete odmah? To mi je fejlalo 2x pa me zanima.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *