ZNAPS – magnetni adapter za vaš mobilni telefon

ZNAPS košta svega 9$ i pomoću njega možete staviti telefon na punjenje mnogo brže i lakše. Dovoljno je da priključite konektor u ulaz za punjač na telefonu, adapter na samom punjaču i kada približite adapter konektoru magneti će ih privući i punjenje će početi.

kickstarter-snaps

Ovaj dodatak podržava Lighting i MicroUSB priključke pa će raditi i na iPhone i na Android uređajima. Lako se spaja i odvaja tako da se kablovi punjača neće oštetiti, što je čest slučaj kod Apple-ovih modela. Otporan je na vodu, ima indikator punjenja, i najbitnije od svega – nikad više nećete tražiti koja strana ide gore a koja dole na microUSB priključku.

https://www.kickstarter.com/projects/1041610927/znaps-the-9-magnetic-adapter-for-your-mobile-devic

Što se dimenzija tiče, sam konektor će iz kućišta telefona viriti svega 1.5mm tako da se neće ni videti ako telefon ima bilo kakvu masku.

ZNAPS se nalazi na Kickstarter stranici i možete rezervisati svoj primerak ovde – http://kck.st/1OdGZ4V

A ako želite, možete pronaći i kopije na kineskim sajtovima, npr. OVDE.

>> Uputstvo za kupovinu sa kineskih sajtova

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *