Keš Taxi – online igrica

0

Keš Taxi je igrica u kojoj putnik, tj. igrač, može osvojiti određenu sumu novca tako što će odgovarati na pitanja koja mu vozač taksija postavlja tokom puta.

Keš Taxi je u Beta fazi testiranja i zbog toga su mogući bagovi. Takođe, baza pitanja nije skroz popunjena, a svako može poslati neko svoje pitanje putem forme za slanje pitanja na stranici „Kontakt„.

U budućnosti igrica bi trebala da dobije još dosta zanimljivih opcija koje će, za sada, ostati tajna.

Sajt je prilagodljiv svim veličinama ekrana pa se ova igrica može igrati preko desktop i laptop računara, kao i preko tableta, telefona i ostalih smart uređaja.

Sam koncept igrice nam je svima poznat iz popularne TV emisije „Cash Cab“ koja je emitovana 2005. godine i snimljena u Njujorku, da bi kasnije stigla i kod nas na nekadašnjoj Fox televiziji pod nazivom „Keš Taksi“.

kes-taxi-igra-online

Pravila su poznata:

kada igrač odabere svoju rutu, kreće kviz opšteg znanja koji se sastoji od kratkih pitanja iz raznih oblasti. U ponudi su 3 različita odgovora, a samo jedan je tačan koji donosi određenu sumu poena.

Poeni se prikazuju u obliku novca, a svaki tačan odgovor donosi 1.000 poenta. Nakon nekoliko pitanja, suma koju igrač može da osvoji za jedan tačan odgovor se povećava na 3.000 poena.

Kada igrač tri puta netačno odgovori, ili kada stigne na odredište, igrica se završava. Takođe, igrač ima na raspolaganju jednokratnu pomoć u obliku zamene pitanja. U budućnosti se planira još dve vrste pomoći.

Kao što sam napomenuo, igrica je Beta fazi testiranja pa su sve povratne informacije dobrodošle. To-do spisak sa novim i zanimljivim opcijama je spreman, a među njima je i kreiranje korisničkih naloga te praćenje statistike korisnika. To je jedna od mnogih opcija koje će se pojaviti u budućnosti, a sada možete testirati igricu na adresi: http://www.kestaxi.com/

Facebook stranica: https://www.facebook.com/kestaxiigra

 

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.