Android Mobilni

[Android] Head Pong igrica

head-pong-android

Head Pong je klasična Pong igrica za vaš Android uređaj samo što ovde platformama upravljate pomeranjem glave! Dakle, ne morate koristiti ruke, samo pomerate glavu levo-desno i tako pomerate platformu od koje se loptica odbija.

Postoje dve platforme: jedna na gornjoj i jedna na donjoj starni ekrana, a obema upravljate pomeranjem glave. Ona donja prati tačno pokrete dok se ona gore kreće kontra.

Malo mi smeta što je osetljivost na pokret prevelika, ali je zato odziv veoma dobar pa nema “seckanja” i platforme ne kasne u odnosu na pokrete glave. Igra nema podešavanja, ali ima lep dizajn i mogućnost povezivanja na Google servis za igre.

head-pong-android

Objavljena je na Play Store pre oko nedelju dana i mislim da zaslužuje malo podrške. Besplatna je i možete je preuzeti ovde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rk92apps.headpong.android&hl=en

  Kako slikati ekran telefona? (Android, iOS)

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger