[Android] Head Pong igrica

Head Pong je klasična Pong igrica za vaš Android uređaj samo što ovde platformama upravljate pomeranjem glave! Dakle, ne morate koristiti ruke, samo pomerate glavu levo-desno i tako pomerate platformu od koje se loptica odbija.

Postoje dve platforme: jedna na gornjoj i jedna na donjoj starni ekrana, a obema upravljate pomeranjem glave. Ona donja prati tačno pokrete dok se ona gore kreće kontra.

Malo mi smeta što je osetljivost na pokret prevelika, ali je zato odziv veoma dobar pa nema „seckanja“ i platforme ne kasne u odnosu na pokrete glave. Igra nema podešavanja, ali ima lep dizajn i mogućnost povezivanja na Google servis za igre.

head-pong-android

Objavljena je na Play Store pre oko nedelju dana i mislim da zaslužuje malo podrške. Besplatna je i možete je preuzeti ovde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rk92apps.headpong.android&hl=en

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *