Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Apple objavio prvu aplikaciju za Android – evo i ocene korisnika

0
Ad
 
Ovaj članak nije ažuriran više od 3 godine. Postoji mogućnost da su informacije/alati/uputstva zastareli!

Apple je još u junu najavio aplikaciju za Android uređaje pod nazivom „Move to iOS“ ali se tek sada pojavila u Google Play prodavnici. Već prve ocene su, kao što smo mogli i da očekujemo, veoma niske.

Aplikacija je kreirana kako bi olakšala prelazak sa Android-a na iOS tako što će prebaciti kontakte, SMS poruke, slike i video snimke sa kamere, e-mail naloge, kalendare i sačuvane web stranice korisnika..

move-to-ios-android-app

Naravno, postavlja se pitanje: zašto bi jedan Android korisnik prešao na iOS? Na to pitanje je teško odgovoriti, a sudeći prema sarkastičnim komentarima propraćenim lošim ocenama na stranici aplikacije, Android korisnicima se ne prelazi na iOS.

android-move-to-iOS-comments

Android korisnici su navikli na slobodu, specifikacije, opcije, otvorenost, deljenje kodova, aplikacija, sistema, kuvanje sopstvenih sistema, kernela… ukratko – na potpunu kontrolu. Ne verujem da će Apple išta značajno učiniti pomoću ove aplikacije, ali nema veze, pratimo dalji razvoj dešavanja.

Android korisnici, na stranici aplikacije se možete lepo nasmejati domišljatim komentarima, a ako i vama nešto padne na pamet, znate gde su komentari i zvezdice za ocenu ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios

Ad

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje na posebnom delu bloga namenjenom za to - pitanja.rs