Apple objavio prvu aplikaciju za Android – evo i ocene korisnika

Apple je još u junu najavio aplikaciju za Android uređaje pod nazivom „Move to iOS“ ali se tek sada pojavila u Google Play prodavnici. Već prve ocene su, kao što smo mogli i da očekujemo, veoma niske.

Aplikacija je kreirana kako bi olakšala prelazak sa Android-a na iOS tako što će prebaciti kontakte, SMS poruke, slike i video snimke sa kamere, e-mail naloge, kalendare i sačuvane web stranice korisnika..

move-to-ios-android-app

Naravno, postavlja se pitanje: zašto bi jedan Android korisnik prešao na iOS? Na to pitanje je teško odgovoriti, a sudeći prema sarkastičnim komentarima propraćenim lošim ocenama na stranici aplikacije, Android korisnicima se ne prelazi na iOS.

android-move-to-iOS-comments

Android korisnici su navikli na slobodu, specifikacije, opcije, otvorenost, deljenje kodova, aplikacija, sistema, kuvanje sopstvenih sistema, kernela… ukratko – na potpunu kontrolu. Ne verujem da će Apple išta značajno učiniti pomoću ove aplikacije, ali nema veze, pratimo dalji razvoj dešavanja.

Android korisnici, na stranici aplikacije se možete lepo nasmejati domišljatim komentarima, a ako i vama nešto padne na pamet, znate gde su komentari i zvezdice za ocenu ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *