Android iOS Mobilni

Apple objavio prvu aplikaciju za Android – evo i ocene korisnika

android-move-to-iOS-comments

Apple je još u junu najavio aplikaciju za Android uređaje pod nazivom “Move to iOS” ali se tek sada pojavila u Google Play prodavnici. Već prve ocene su, kao što smo mogli i da očekujemo, veoma niske.

Aplikacija je kreirana kako bi olakšala prelazak sa Android-a na iOS tako što će prebaciti kontakte, SMS poruke, slike i video snimke sa kamere, e-mail naloge, kalendare i sačuvane web stranice korisnika..

move-to-ios-android-app

Naravno, postavlja se pitanje: zašto bi jedan Android korisnik prešao na iOS? Na to pitanje je teško odgovoriti, a sudeći prema sarkastičnim komentarima propraćenim lošim ocenama na stranici aplikacije, Android korisnicima se ne prelazi na iOS.

android-move-to-iOS-comments

Android korisnici su navikli na slobodu, specifikacije, opcije, otvorenost, deljenje kodova, aplikacija, sistema, kuvanje sopstvenih sistema, kernela… ukratko – na potpunu kontrolu. Ne verujem da će Apple išta značajno učiniti pomoću ove aplikacije, ali nema veze, pratimo dalji razvoj dešavanja.

Android korisnici, na stranici aplikacije se možete lepo nasmejati domišljatim komentarima, a ako i vama nešto padne na pamet, znate gde su komentari i zvezdice za ocenu ;)

  [Android] Šta su Custom i Stock ROM, Root, Flash, Firmware

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.movetoios

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger