6 zanimljivih Gadgeta za zimu

Bliže se hladniji dani i vreme je da se opremimo Gadgetima koji će nam te dane učiniti toplijim. Sastavio sam listu od 6 predmeta koji su korisni i zanimljivi a nisu skupi.

Napomena: svi proizvodi koje sam naveo ispod se mogu kupiti na raznim sajtovima, ali ja sam postavio linkove ka Aliexpress jer sam tu dosta kupovao i imam najviše iskustva.

Detaljno uputstvo kako da kupite sve ove proizvode možete pronaći u OVOM članku, a ako imate nekih nedoumica i pitanja, možete pisati u komentaru.

1) Računarski miš koji greje ruku

Ovo je računarski miš koji vam greje ruku – ima li šta bolje? Nakon dužeg vremena provedenog za računarom, ruka kojom držite miša postaje hladnija zbog slabije cirkulacije krvi, a ovaj miš ima zadatak i da vam ugreje ruku.

heat-warm-pc-mouse

2) Šolja koja menja sliku kada je topla

Šolja za vaš omiljeni napitak koja menja sliku kada sipate nešto toplo.

magic-host-warm-mug-changing

3) Podloga koja greje šolju

Podloga koja zagreva napitak kada stavite šolju na nju. Napaja se preko USB kabla.

heat-warm-mug-pad-usb

4) Rukavice za telefon

Obične rukavice za zimu ne provode elektricitet pa ne možete koristiti telefon sa ekranom osetljivim na dodir dok nosite te rukavice. Rešenje su specijalne rukavice koje ne koštaju ništa više nego obične, a možete ih nositi i koristiti telefon bez problema

cheap-toch-gloves-phone

5) Grejači za uši sa slušalicama

Grejači za uši i slušalice u jednom – savršen spoj!

warm-headphones

6) Multifunkcionalna šolja

Sipajte omiljeni topli napitak u ovu šolju i ona će ga promešati i održavati toplim za vas. Idete negde? Stavite poklopac i ponesite je za sobom!

heat-stirr-mug-travel-usb

Želite još zanimljivih i korisnih Gadgeta?

Zanimljivi Gadgeti [1. deo] – https://www.saznajnovo.com/2015/08/sve-ove-korisne-gadgete-mozete-kupiti-za-manje-od-5/

Zanimljivi Gadgeti [2. deo] – https://www.saznajnovo.com/2015/09/zanimljivi-gadgeti-za-manje-od-5-2-deo/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *