[Android] Ova aplikacija generiše unikatne pozadine za vas

0

„Material“ dizajn se pojavio sa Android 5.0 Lollipop a u paketu su stigle i „Material“ pozadine, koje su se meni lično mnogo dopale. Na internetu sam našao tonu tih slika i ubacio u telefon, ali je problem što moj telefon ima ekran veoma visoke rezolucije a slike dosta zauzimaju. A i mrzi me da stalno prebacujem nove.

Zato sam potražio aplikaciju koja će to rešiti (jer danas imamo aplikaciju za sve, jel) i našao sam! Zove se Tapet.

Ova aplikacija generiše u telefonu „Material“ pozadine i postavlja ih kao Wallpaper na određeni broj minuta/sati. Ali, to nije sve, aplikacija generiše pozadine u rezoluciji vašeg uređaja i ne čuva ih na isti sve dok vi ne kliknete „Sačuvaj“ ukoliko vam se neka baš dopadne. Pored toga, iako aplikacija generiše nasumično pozadine, ipak imate opciju da trenutnu prilagodite tako što ćete promeniti set boja ili Pattern.

Nakon što dobijete savršenu pozadinu, možete kliknuti da vam se sviđa, ne sviđa, da je sačuvate ili da je posatvite za pozadinu. Aplikacija prati vaš ukus na osnovu sviđanja i tako generiše pozadine.

Ako ste ljubitelj ovakvih pozadina, ova aplikacija je „Must have“ za vas. I da, trebam li da napominjem da je besplatna? Ne. Evo linka – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sharpregion.tapet

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.