Kako hakovati WiFi pomoću Androida (No. 2)

2

Ako imate bilo koji Android uređaj možete se povezati na neke WiFi mreže čak i bez znanja šifre! Kako? Kao prvo, ne možete na sve, ali na većinu da. Tačnije, na one gde je uključen WPS.

Sličnih alata ima dosta za Linux i nekoliko za Windows, ali kako u današnje vreme svi nosimo telefone za sobom zgodnije je imate takav alat u džepu. Naravno, i za Android ima nekoliko takvih alata ali ja sam izdvojio jedan sa kojim sam imao najviše uspeha.

Na kraju članka se nalazi link ka jednom postu gde sam predstavio nekoliko zanimljivih alata.

Aplikacija se zove „AndroDumpper“ i dostupna je za preuzimanje u Play prodavnici potpuno besplatno. Ovu aplikaciju je napravio jedan član Google+ zajednice za Android aplikacije pa sam tako i saznao za nju. Inače, kao što rekoh, ima još sličnih aplikacija koje rade na istom principu.

wifi-hack-android-app
AndroDumpper

Konkretno kod ove aplikacije sve je veoma jednostavno:

1) skenira mreže i izdvaja one koje imaju uključen WPS

2) tapnite na neku mrežu i odaberite metodu: sa ili bez ROOT-a (koja je razlika pročitajte u opisu aplikacije)

3) sačekajte dok aplikacija pokušava da se poveže

Meni je nakon 5 pokušaja pisalo „Fail“ ali sam se ipak povezao na mrežu. Koristio sam normalno internet, a kada sam otišao u podešavanja WiFi mreža u telefonu i odabrao tu mrežu pisalo je da unesem lozinku. Dakle, bez lozinke sam koristio internet.

Preuzmite aplikaciju ovde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigos.androdumpper

Za naprednije korisnike, probajte RfA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2456888

Želite još sličnih aplikacija? Pročitajte ovaj članak: https://www.saznajnovo.com/2015/01/kako-hakovati-wifi-pomocu-android-uredaja/

Hakovanje FB naloga – 8 popularnih metoda

Odricanje odgovornosti: tekst je pisan u edukativne svrhe. Ja, niti bilo ko drugi, nije odgovoran za eventualne posledice nastale usled korišćenja alata i materijala iz ovog teksta. Sve radite na sopstvenu odgovornost!

Povezano:
2 komentara
  1. La Linea kaže

    Pitanje mimo ove teme. Zašto na svim blogovima ma koja da je tema forsirate taj popup sa ?

    1. Stefan Marjanov kaže

      Pošaljite mi to pitanje na [email protected] i daću Vam duži odgovor.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.