Ad

Popcorn Time za muziku je stigao!

4
Ad
 
Ovaj članak nije ažuriran više od 4 godine. Postoji mogućnost da su informacije, alati, uputstva, inkovi... zastareli!

Volite Popcorn Time? Ovaj program radi na istom principu ali je fokusiran samo na muziku. Dakle, možete slušati vaše omiljene pesme bez preuzimanja istih potpuno besplatno!

Program nosi naziv Aurous i dostupan je za sva tri operativna sistema: Windows, OSX i Linux (x32 i x64) potpuno besplatno i nema reklame u sebi, niti će imati, kako navodi developer Andrew Sampson.

Takođe, program je pravljen tako da bude jednostavan za korišćenje ali će se i developerima svideti informacija da poseduje svoj API. Zahvaljujući tome, svako može dizajnirati program po svom ukusu u HTML5 i CSS3 web jezicima!

Aurous podržava .flac, .mp3, .wav, .ogg, .opus pa čak i .WebA. Pretraga pesama je veoma jednostavna, a možete importovati play liste iz Spotify, Pandora, YouTube i ostalih servisa.

Sajt: https://aurous.me/

Ad
Tvoja reklama ovde

become-a-patron-2

Povezano:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete poslati upit preko kontakt stranice.

4 komentara
 1. Nenad kaže

  Kako ga skinuti ili slusati ?

  1. Marko kaže

   Vec je u gasenju, dok traje tuzba za pirateriju nema skidanja jedino da potrazis na torent sajtovima, ima verzija 0.1 u aplha fazi.

 2. Dr.Quantum kaže

  Ja koristim uglavnom popcorn, ovo cu probati izgleda extra. :)

 3. Marko kaže

  Super od kad su ugasili grooveshark bas sam trazio nesto besplatno a sve se svodilo na spotify… Javi dal ce bude i kad Android aplikacija.

Sviđa ti se članak? Lajkuj stranicu i budi u toku! Hvala 🙂 Sviđa mi se