Popcorn Time za muziku je stigao!

4

Volite Popcorn Time? Ovaj program radi na istom principu ali je fokusiran samo na muziku. Dakle, možete slušati vaše omiljene pesme bez preuzimanja istih potpuno besplatno!

Program nosi naziv Aurous i dostupan je za sva tri operativna sistema: Windows, OSX i Linux (x32 i x64) potpuno besplatno i nema reklame u sebi, niti će imati, kako navodi developer Andrew Sampson.

Takođe, program je pravljen tako da bude jednostavan za korišćenje ali će se i developerima svideti informacija da poseduje svoj API. Zahvaljujući tome, svako može dizajnirati program po svom ukusu u HTML5 i CSS3 web jezicima!

Aurous podržava .flac, .mp3, .wav, .ogg, .opus pa čak i .WebA. Pretraga pesama je veoma jednostavna, a možete importovati play liste iz Spotify, Pandora, YouTube i ostalih servisa.

Sajt: https://aurous.me/

Povezano:
4 komentara
 1. Nenad kaže

  Kako ga skinuti ili slusati ?

  1. Marko kaže

   Vec je u gasenju, dok traje tuzba za pirateriju nema skidanja jedino da potrazis na torent sajtovima, ima verzija 0.1 u aplha fazi.

 2. Dr.Quantum kaže

  Ja koristim uglavnom popcorn, ovo cu probati izgleda extra. :)

 3. Marko kaže

  Super od kad su ugasili grooveshark bas sam trazio nesto besplatno a sve se svodilo na spotify… Javi dal ce bude i kad Android aplikacija.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.