NiNet Hosting – novi panel za korisnike

U situaciji  kada je vreme novac i kada se svaka uzaludno  potrošena sekunda računa kao gubitak od presudnog je značaja da se klijentima ponudi rešenje koje će im maksimalno olakšati poslovanje. Upravo zbog toga je ekipa iz niške firme napravila korisničke panele – jedan za krajnje korisnike a drugi  za one kojima je bitno da sa svakom novom kupovinom hostinga ili domena ostvare najveću moguću uštedu kroz loyality program.

Korisnički panel

Pre svega bitno je napomenuti da je novi korisnički panel potpuno besplatan za sve NiNet Hosting klijente, što znači da svaki novi klijent dobija pristupne podatke već nakon prve ostvarene uplate.

Kako bi klijenti imali kompletan uvid u usluge i plaćanja, a i brže i lakše naručivali nove, NiNet Hosting je predstavio novi korisnički panel koji pruža upravo to.

Neke mogućnosti koje novi panel nudi:

– Mnogo brža kupovina proizvoda za registrovane klijente, ne troši se vreme na popunjavanje podataka, sve se završava u bukvalno 3 klika – odaberite proizvod, naručite ga i preuzmite predračun

– Panel nudi i pregled stanja i uvid u kupljene porizvode tako da ćete imati u vidu kada Vam tačno ističu domeni ,hosting paketi il zakupljeni serveri – sve to na jednom mestu.

 Samostalno menjanje DNS zapisa –svi znamo koliko se vreme gubi na slanje mailova podršci sa zahtevom da promene ovo ili ono. U panelu NiNet hostinga, korisnik sam menja DNS zapise i preusmerava ih prema svojim potrebama. Retko koja srpska hosting kompanija može da se pohvali ovom funkcionalnošću.

– Kupovina iz inostranstva se završava u trenutku, obzirom da se vrši preko kartica. Za sada je instant kupovina proizvoda moguća preko loyality programa „Hosting pilot“ o kome će kasnije biti više reči.

Nakon prijave na nalog na samom vrhu se može primetiti glavna navigacija na kojoj se nalaze usluge koje NiNet Hosting nudi. Tu možemo pronaći domene, hosting pakete, VPS, namenske servere, SSL sertifikate i često postavljana pitanja. Sa leve strane se nalazi pod-navigacija stranice na kojoj se trenutno nalazimo, i trenutni kurs za Evro – korisno.

Kupovina domena

Kupovina usluge je dosta jednostavna, što je i cilj ovog panela, a ja ću na primeru pokazati kako naručiti hosting i domen.

ninet-hosting-panel
NiNet Hosting – naručivanje domena

1) Pre svega, za naručivanje domena dovoljno je da na početnoj stranici, ili na stranici „Domeni„, proverite dostupnost željenog domena.

2) Zatim ako je dostupan kliknite na „Naruči odmah“ i bićete preusmereni na stranicu sa podacima. Vaši podaci su već ispisani, dovoljno je da proverite sva polja, dopunite ako nešto nedostaje ili izmenite ako je to potrebno.

3) Sad preostaje još da kliknete na dnu stranice dugme „Naruči domen“ i obićete predračun koji možete preuzeti u .pdf formatu.

Kupovina hostinga

Za hosting je procedura još kraća: odaberite paket, unesite domen, kliknite „Naruči“.

Ali, ako ne uspete da se snađete u panelu ili u procesu naručivanja, ili jednostavno imate neko pitanje, u donjem desnom uglu ekrana se nalazi polje za podršku a svaka poruka ide direktno u NiNetov tiketing sistem

U gornjem desnom uglu, pored linka za nalog i odjavu sa naloga, nalazi se ikonica za jezik panela. Trenutno postoje srpski i engleski.

Sam sajt ima lep interfejs, minimalan, što mi se dopada, a ceo korisnički panel je radio tim iz NiNet hostinga – od dizajna do funkcionalnosti, što je svakako za pohvalu.

Ovaj korisnički panel je odlično rešenje jer nudi sve na jednom mestu, a potpuno iste funkcionalnosti imaju i fizička i pravna lica. Verujem da će biti mnogima od koristi.

ninet-hosting-panel
NiNet Hosting – naručivanje hostinga

„Hosting Pilot“ loyality program

Isti dizajn ali još bolje cene proizvoda se nalaze u okviru NiNetovog reseller panela – Hosting Pilot. Ovaj projekat je  jedinstven u Srbiji jer njegovi korisnici imaju popuste na SVE proizvode i to SVAKE godine.

Preporučujem još da pogledate i nešto više o NiNet Hosting Pilot programu ovde

Popust samo za verne čitaoce saznajnovo.com

A samo za čitaoce ovog bloga NiNet Hosting poklanja promo Kod za popust od 51% na hosting pakete!

Promo Kod je: saznajnovo

Promo kod je validan do 08.11.2015. a unosi se prilikom naručivanja hostinga u gornjem desnom uglu.

 

ninet.rs

 

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *