Prilagodite izgled svake Facebook Chat prepiske ponaosob

Facebook Messenger od sada ima nekoliko novih opcija: izmena boje oblačića sa porukama, Like dugmeta i podešavanje nadimka.

change fb chat nicknameUkoliko vam je standardna plava boja dosadila, možete je promenuti u neku iz ponuđene palete boja. Kada to uradite, sve što je u prozoru sa konverzacijom bilo plave boje, sada će biti u boji koju ste odabrali.

Druga opcija je zamena Like dugmeta sa nekim smajlijem. To lajk dugme su kasnije ubacili na mesto tastera za slanje poruke kada u tekst polju nema nikakvih slova, a sada možemo na to mesto ubaciti neki smajli koji najčešće šaljemo toj osobi.

I treća opcija je podešavanje nadimka (engl. Nickname) za vas i osobu sa kojojm se dopisujete.

Ono što je zajedničko za sve ove nove opcije je to da se mogu menjati sa obe strane, a kada neko neku izmeni ta promena se ispiše u samom Chat prozorčetu. Ispod ili pored te poruke obaveštenja o izmeni se pojavi i link koji vodi do podešavanja tako da i druga osoba može izvršiti izmenu ako se sa trenutnim podešavanjima ne slaže.

A kako da počnete sa izmenom ovih opcija?

1. Otvorite Chat sa nekom osobom

2. U gornjem desnom uglu tapnite na ikonicu sa slovom „i“

3. Odaberite opciju koju želite da menjate

change fb chat color like nickname change facebook chat color

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *