Prilagodite izgled svake Facebook Chat prepiske ponaosob

1

Facebook Messenger od sada ima nekoliko novih opcija: izmena boje oblačića sa porukama, Like dugmeta i podešavanje nadimka.

change fb chat nicknameUkoliko vam je standardna plava boja dosadila, možete je promenuti u neku iz ponuđene palete boja. Kada to uradite, sve što je u prozoru sa konverzacijom bilo plave boje, sada će biti u boji koju ste odabrali.

Druga opcija je zamena Like dugmeta sa nekim smajlijem. To lajk dugme su kasnije ubacili na mesto tastera za slanje poruke kada u tekst polju nema nikakvih slova, a sada možemo na to mesto ubaciti neki smajli koji najčešće šaljemo toj osobi.

I treća opcija je podešavanje nadimka (engl. Nickname) za vas i osobu sa kojojm se dopisujete.

Ono što je zajedničko za sve ove nove opcije je to da se mogu menjati sa obe strane, a kada neko neku izmeni ta promena se ispiše u samom Chat prozorčetu. Ispod ili pored te poruke obaveštenja o izmeni se pojavi i link koji vodi do podešavanja tako da i druga osoba može izvršiti izmenu ako se sa trenutnim podešavanjima ne slaže.

A kako da počnete sa izmenom ovih opcija?

1. Otvorite Chat sa nekom osobom

2. U gornjem desnom uglu tapnite na ikonicu sa slovom „i“

3. Odaberite opciju koju želite da menjate

change fb chat color like nickname change facebook chat color

Povezano:
1 komentar
  1. Milica kaže

    Ćaos. :) Apdejtovala sam svoj mesendžer, ali tih opcija uopšte nema. Od čega to zavisi?

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.