Ulefone uWear Smart Watch

1

Ulephone je brend koji dobija na popularnosti kada se radi o pametnim telefonima, međutim, ova kompanija proizvodi i pametne satove.

Ovaj brend je poznat po tome što ima jeftinije proizvode dobrog kvaliteta, što je odlično za one koji nemaju para za skupe pametne uređaje poznatijih proizvođača.

Ulefone uWear je pametan sat koji proizvod upravo pomenuta kompanija a košta svega 30-ak dolara. Ali, na GearBest sajtu, koji je inače poznat po dobrim popustim, može se naći i za 20 dolara.

Šta ovaj sat nudi?

Pedometer / Sleep monitoring / Sedentary reminder
Remote camera / music
Anti lost / Find phone
Dialer / Message
Information push
IP65 waterproof

Ono što ovaj sat izdvaja od drugih u tom cenovnom rangu je Fluoroelastomer narukvica koja je ista kao i ona kod Apple iWatch-a. Pored toga ima kućište od nerđajućeg čelika i otporan je na vodu.

ulephone-smartwatch

Specifikacije:

  • Bluetooth 4.0
  • Kompatibilan sa Android / iOS
  •  2.5D Capacitive Touch Panel
  • Screen resolution 128 x 128 px
  •  Polymer lithium ion battery  220mAh (7 days)

Ovaj pametni sat je lepog dizajna a može se nositi tokom treninga, po kiši, tokom spavanja, ali svakako i svakodnevno na poslu, u šetnji…

Ovaj pametan sat možete kupiti OVDE, a u ovom članku sam opisao i kako kupiti.

Povezano:
1 komentar
  1. Mikac kaže

    Jedina mana ovog sata po meni je to sto ima malu rezuluciju,trebali su da stave da bude kao i kod ostalih 240×240 jer bukvalno mozes brojati pixele.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.