Mobilni

Vodootporan Smart Watch za manje od 30$

F68 Smart watch

F68 Smart Sports Watch je pametan sat koji ima nekoliko funkcija za praćenje dnevnih aktivnosti – kako sportista tako i svakog prosečnog korisnika.

Dobra stvar kod ovog sata je otpornost na vodu i prljavštinu, a može se i spavati sa njim. Uz to ima i nekoliko opcija za praćenje svakodnevnih aktivnosti, npr. hodanje ili džogiranje, vožnja bicikla itd., ali i većih fizičkih aktivnosti kod sportista.

F68 Smart watch

Pored toga, sat poseduje i mogućnost praćenja obaveštenja sa telefona kao što su Facebook, SMS, pozive, Twitter i druge.

  • Bluetooth calling: Phone call reminder
  • Messaging: Message reminder
  • Health tracker: Heart rate monitor, Sleep monitor, Pedometer, Sedentary reminder
  • Notification: Yes
  • Other functions: Alarm
  • Alert type: Vibration

F68 Smart watch

Što se negativnih strana tiče, nema Android Wear OS već svoj ugrađeni. Ovo i nije toliko bitno za prosečnog korisnika, ali meni lično jeste. Takođe, sat je malo deblji nego najnoviji modeli poznatih brendova. Baterija bi možda bila problem nekim korisnicima obzirom da ima samo 180 mAh, ali proizvođač garantuje punih 7 dana rada bez punjenja, a tu treba napomenuti informaciju da je ekran stalno uključen.

Još jedna zanimljivost je što se telefon puni preko punjača na dodir. Dakle, dovoljno je samo da stavite sat na punjač i on se puni, ne morate da priključite kabl.

  [Android] Ova aplikacija generiše unikatne pozadine za vas

F68 Smart watch

Što se povezivanja tiče, kompatibilan je sa Android 4.3+ i iOS 8.0+ sistemima, a povezuje se putem Bluetooth 4.0

Ovaj sat je dostupan u više boja, a može se naći na linku ispod. Detaljno uputstvo kako da pazarite nešto sa ovog, i sličnih sajtova sam već pisao OVDE.

http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_264600.html

Oznake

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger