SPORT KLUB 1 Uživo prenos (2018) – VLC/Android

2

Ako želite da gledate Sport Klub 1 uživo preko interneta, preporučujem neki od ovih linkova koji rade sasvim solidno. Jedini problem je što linkovi nekad ne rade, ali ako se to desi pošaljite poruku na Facebook-u (link) i ja ću potražiti nove.

Sport klub 1 uživo (2018) Metod 1

Linkovi:

AdBlock detektovan! AdBlock alat blokira IPTV linkove. Molimo te da isključiš AdBlock za ovaj sajt i osvežiš ovu stranicu.
Ažurirano: 6.12.2018. u 15:27h

Sport klub 1 preko VLC-a na računaru

1) Pokrenite VLC player (preuzmi)
2) Pritisnite dva puta na tastaturi „L“ da se aktivira „Loop one“ (vidi sliku ispod)
vlc loop one
3) Pritisnite CTRL+N na tastaturi
4) U polje koje se pojavilo nalepite stream link

Sport klub 1 preko Android-a

1) Instalirajte i pokrenite VLC Android (free)
2) U levom panelu izaberite „Stream“ stavku
3) Nalepite neki od VLC linkova iz ovog članka
4) Tapnite na tri tačke, desno od pauze
vlc android repeat
5) Tapnite na dve strelice tako da ikonica bude narandžasta
vlc android repeat

Napomena: Ako koristite neki AdBlock alat onda imate na raspolaganju samo jedan link. Isključite AdBlock (vidi kako) ako želite da vidite ostale linkove.

Prijavi neispravan link

Sport klub 1 uživo (2018) Metod 3

Sport klub 1 (i ostale domaće kanale) možete takođe gledati pomoću EXYU IPTV dodatka za Kodi. Kompletno tekstualno i video uputstvo možete pronaći na ovom blogu:
Besplatni EXYU IPTV kanali preko Kodi Live TV addon-a
tv uzivo online kodi

Prednost je što kada jednom instalirate ovaj program imate TV kanale zauvek!

Za gledanje bilo kog kanala uzivo online, pa i Sport Klub 1, biće vam potrebna malo bolja internet konekcija. Mada, današnji minimalni flat paketi kod svih internet provajdera su sasvim dovoljni. Samo obratite pažnju na protok ukoliko koristite internet sa ograničenim megabajtima.

Sport klub 1 uzivo možete gledati pomoću gore pomenutih linkova, ali možete gledati i ostale kanale uzivo. Na ovom sajtu sam napisao nekoliko postova o tome, a najviše ažuriram RTS 1 i RTS 2. Linkovi ka tim člancima možete naći u jednom članku gde sam obuhvatio sve, tu imate linkove ka dosta kanala, pa pogledajte.

TV online – RTS 1, Arena, Sport Klub, Pink, Prva…

Nijedan video snimak, ili link ka snimku, koji se može videti na ovoj stranici nije u vlasništvu sajta www.saznajnovo.com, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostalim… Samim tim sajt www.saznajnovo.com nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava, molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.saznajnovo.com. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici bloga www.saznajnovo.com/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube). Stoga, sadržaj sa ove veb stranice koristite na sopstvenu odgovornost!

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

2 komentara
  1. Obren kaže

    Na androidu mi krene slika 3 sekunde pa izbaci kod oba plejera’ima li neko resenje

  2. Jasmina kaže

    Da li funkcionise prvi link za gledanje sport klub 1? Prikazuje mi kosarkasku utakmicu a trebalo bi zensku odbojku?