Android

Aplikacija koja pametne satove čini realističnijim

3d-android-wear-app

Android Wear je operativni sistem baziran na Android platformi i namenjen je isključivo za pametne satove. Zahvaljujući tome, pametne satove možemo u potpunosti prilagoditi svom ukusu i svojim potrebama. A naravno, tu je i odlična sinhronizacija sa Android pametnim telefonom.

Još jedna velika prednost Android Wear OS-a jesu aplikacije. Iako su pametni satovi relativno nov pojam, aplikacija ima dosta.

Jedna od zanimljivih aplikacija na koju sam naišao danas nosi naziv “Weareal – Live 3D Watch Faces” a ima za zadatak da izgled pametnog sata učini dosta realističnijim. Kako?

Aplikacija poseduje skinove koji reaguju na pokret kako bi oponašala odsjaj delova sata. To je moguće zahvaljujući Gyroscope senzoru koji je neverovatno tačan i veoma precizno prati pomeranje uređaja.

Međutim, to nije sve što ova aplikacija nudi. Pored toga ima kalendar, statistiku pređenih koraka – pedometar, temperaturu i indikator baterije. Sve to lepo uklopljeno u različite skinove koje možete na svom pametnom telefonu menjati.

Aplikacija je kompatibilna sa kvadratnim, kružnim i flat-tyre ekranima na pametnim satovima, a naravno potpuno je besplatna!

  Climbing Monkey - nova zarazna Free Run igrica

Google Play Store – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.weareal.live

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger