Aplikacija koja pametne satove čini realističnijim

Android Wear je operativni sistem baziran na Android platformi i namenjen je isključivo za pametne satove. Zahvaljujući tome, pametne satove možemo u potpunosti prilagoditi svom ukusu i svojim potrebama. A naravno, tu je i odlična sinhronizacija sa Android pametnim telefonom.

Još jedna velika prednost Android Wear OS-a jesu aplikacije. Iako su pametni satovi relativno nov pojam, aplikacija ima dosta.

Jedna od zanimljivih aplikacija na koju sam naišao danas nosi naziv „Weareal – Live 3D Watch Faces“ a ima za zadatak da izgled pametnog sata učini dosta realističnijim. Kako?

Aplikacija poseduje skinove koji reaguju na pokret kako bi oponašala odsjaj delova sata. To je moguće zahvaljujući Gyroscope senzoru koji je neverovatno tačan i veoma precizno prati pomeranje uređaja.

Međutim, to nije sve što ova aplikacija nudi. Pored toga ima kalendar, statistiku pređenih koraka – pedometar, temperaturu i indikator baterije. Sve to lepo uklopljeno u različite skinove koje možete na svom pametnom telefonu menjati.

Aplikacija je kompatibilna sa kvadratnim, kružnim i flat-tyre ekranima na pametnim satovima, a naravno potpuno je besplatna!

Google Play Store – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.weareal.live

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *