Saznaj Novo Mreža
"Saznaj Novo Mreža" je skup servisa koje nudi sajt "Saznaj Novo". Mreža će se vremenom širiti dodavanjem novih servisa.
Ad

Aplikacija koja pametne satove čini realističnijim

0
Ad
 
Ovaj članak nije ažuriran više od 3 godine. Postoji mogućnost da su informacije/alati/uputstva zastareli!

Android Wear je operativni sistem baziran na Android platformi i namenjen je isključivo za pametne satove. Zahvaljujući tome, pametne satove možemo u potpunosti prilagoditi svom ukusu i svojim potrebama. A naravno, tu je i odlična sinhronizacija sa Android pametnim telefonom.

Još jedna velika prednost Android Wear OS-a jesu aplikacije. Iako su pametni satovi relativno nov pojam, aplikacija ima dosta.

Jedna od zanimljivih aplikacija na koju sam naišao danas nosi naziv „Weareal – Live 3D Watch Faces“ a ima za zadatak da izgled pametnog sata učini dosta realističnijim. Kako?

Aplikacija poseduje skinove koji reaguju na pokret kako bi oponašala odsjaj delova sata. To je moguće zahvaljujući Gyroscope senzoru koji je neverovatno tačan i veoma precizno prati pomeranje uređaja.

Međutim, to nije sve što ova aplikacija nudi. Pored toga ima kalendar, statistiku pređenih koraka – pedometar, temperaturu i indikator baterije. Sve to lepo uklopljeno u različite skinove koje možete na svom pametnom telefonu menjati.

Aplikacija je kompatibilna sa kvadratnim, kružnim i flat-tyre ekranima na pametnim satovima, a naravno potpuno je besplatna!

Google Play Store – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.weareal.live

Ad
Tvoja reklama ovde

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete postaviti pitanje u grupi - Saznaj Novo pitanja i odgovori