Facebook Reactions od sada dostupni svima!

Prošlo je neko vreme od dana kada je Facebook objavio ovu novinu koju će testirati samo u Španiji i Irskoj, ali danas je postala dostupna svima!

Svi se slažemo da nije uvek prikladno stisnuti „Sviđa mi se“ na statuse, recimo na one sa tužnim sadržajem, zato su inženjeri iz Facebook-a osmislili nov način za iskazivanje reakcija, tj. emocija, za neku objavu.

reactions-facebook
Slika: engadget.com

Dovoljno je da zadržite kratko kursora na „Like“ dugme i smajliji će se pojaviti. Potom samo kliknite na neki i to je to. Gde se nekad nalazio broj ukupnih lajkova, sada se nalaze ikonice reakcija i njihov broj. Kada pređete kursorom preko neke reakcije pojaviće se kraći spisak osoba koje su dodelile tu reakciju, a klikom na istu pojavljuje se i kompletan spisak – baš kao što je bio slučaj sa „Like“ rezultatima.

Ova opcija je dostupna na stonim na veb verziji Facebook-a već sada, dovoljno je da osvežite Facebook. Ako se ne pojavi odmah, pokušajte da zatvorite veb pregledač skroz pa ponovo otvorite Facebook.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *