Facebook Reactions od sada dostupni svima!

0

Prošlo je neko vreme od dana kada je Facebook objavio ovu novinu koju će testirati samo u Španiji i Irskoj, ali danas je postala dostupna svima!

Svi se slažemo da nije uvek prikladno stisnuti „Sviđa mi se“ na statuse, recimo na one sa tužnim sadržajem, zato su inženjeri iz Facebook-a osmislili nov način za iskazivanje reakcija, tj. emocija, za neku objavu.

reactions-facebook
Slika: engadget.com

Dovoljno je da zadržite kratko kursora na „Like“ dugme i smajliji će se pojaviti. Potom samo kliknite na neki i to je to. Gde se nekad nalazio broj ukupnih lajkova, sada se nalaze ikonice reakcija i njihov broj. Kada pređete kursorom preko neke reakcije pojaviće se kraći spisak osoba koje su dodelile tu reakciju, a klikom na istu pojavljuje se i kompletan spisak – baš kao što je bio slučaj sa „Like“ rezultatima.

https://vimeo.com/156501944

Ova opcija je dostupna na stonim na veb verziji Facebook-a već sada, dovoljno je da osvežite Facebook. Ako se ne pojavi odmah, pokušajte da zatvorite veb pregledač skroz pa ponovo otvorite Facebook.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.