Facebook Reactions od sada dostupni svima!

0

Prošlo je neko vreme od dana kada je Facebook objavio ovu novinu koju će testirati samo u Španiji i Irskoj, ali danas je postala dostupna svima!

Svi se slažemo da nije uvek prikladno stisnuti „Sviđa mi se“ na statuse, recimo na one sa tužnim sadržajem, zato su inženjeri iz Facebook-a osmislili nov način za iskazivanje reakcija, tj. emocija, za neku objavu.

reactions-facebook
Slika: engadget.com

Dovoljno je da zadržite kratko kursora na „Like“ dugme i smajliji će se pojaviti. Potom samo kliknite na neki i to je to. Gde se nekad nalazio broj ukupnih lajkova, sada se nalaze ikonice reakcija i njihov broj. Kada pređete kursorom preko neke reakcije pojaviće se kraći spisak osoba koje su dodelile tu reakciju, a klikom na istu pojavljuje se i kompletan spisak – baš kao što je bio slučaj sa „Like“ rezultatima.

https://vimeo.com/156501944

Ova opcija je dostupna na stonim na veb verziji Facebook-a već sada, dovoljno je da osvežite Facebook. Ako se ne pojavi odmah, pokušajte da zatvorite veb pregledač skroz pa ponovo otvorite Facebook.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.