Kako hakovati živote u Piano Tiles 2 (Video)

Piano Tiles 2 igrica je postala veoma popualrna širom sveta, a što potvrđuje i činjenica da ju je Google proglasio za jednu od najpopularnijih igrica 2015. godine na Play prodavnici.

Koliko god ona bila zabavna, ume da bude i iritirajuća, pogtovo ako nemate više života u igrici, tj. ona srca, za igranje. Ali, možete ih hakovati veoma lako i brzo, potreban vam je samo Root-ovan Android telefon i Game Killer aplikacija.

Ova aplikacija, naravno, nije dostupna na Google Play Store, ali je možete naći na netu. Ja neću kačiti link, skidate na sopstvenu odgovornost. Uputstvo za instalaciju aplikacija van Play Prodavnice možete pronaći u OVOM člnaku.

Treba napomenuti da kada povećate živote oni tu ostaju zauvek na vašem nalogu!

Instalirajte je i pratite video uputstvo koje sam napravio. Srećno!

https://www.youtube.com/watch?v=bkdwPw2rtDA

 

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *