Kako sakriti slike u Android telefonu?

Ako u svom Android telefonu imate neke slike koje ne želite da drugi vide, sigurno ste razmišljali kako da ih sakrijete. Rešenja ima dosta, a ja ću predstaviti nekoliko. Ali pre svega, prvo proverite da li vaša podrazumevana aplikacija galerija poseduje mogućnost skrivanja sadržaja. Npr. kod LG telefona ta opcija postoji.

1) Gallery Vault-Hide Video&Photo

Ima lep, moderan dizajn i mnoštvo opcija. Ovu sam testirao skoro, pre 3-4 meseca, a ima redovan update. Neke od mogućnosti su: skrivanje slika, klipova i ostalih vrsta fajlova, skriveni fajlovi su enkriptovani, mogućnost premeštanja enkriptovanih fajlova u SD karticu, obaveštenje ako neko pokuša da probije šifru, podrška za telefone sa senzorom otiska prsta, i još mnogo toga.

Gallery Vault-Hide Video&Photo

2) HidePhoto

Ovu aplikaciju sam koristio davno još i znam da mi je bila zaista odlična i skroz odgovarala mojim potrebama. Zato je i ovde preporučujem, a dok sam istraživao video sam da je dosta stranih portala takođe preporučuje. Korišćenje je krajnje jednostavno: odaberite slike koje želite da sakrijete a potom i lozinkom pomoću koje ih otključavate.

HidePhoto android app

3) KeepSafe Vault

Takođe aplikacija koja ima lep interfejs i dosta opcija. Neke od mogućnosti koje nudi su: skrivanje slika i klipova, podrška za tablet računare, kreiranje albuma od skrivenih slika, slideshow pregled slika, slanje slika drugima putem email-a koje će se same uništiti nakon nekoliko sekundi… a ako želite još opcija možete nadograditi na premium.

Hide pictures - KeepSafe Vault

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *