Uklonite i blokirajte sva ažuriranja vezana za Windows 10

Kao što mnogi korisnici Windows 7 i 8 sistema znaju, Microsoft je rešio da progura nadogradnju na Windows 10 kroz „preporučen“ update. Kao korisnik možete izabrati da ne ažurirate ali će obaveštenje stajati stalno. A možete, pomoću jedne skripte, blokirati ta ažurianja i obrisati ako ste neka instalirali.

1) Skinite skriptu sa ovog linka tako što ćete u gornjem desnom uglu kliknuti na „Download zip“ – https://github.com/th3power/aegis-voat

2) Pokrenite je kao administrator: Desni klik > Run as administrator

3) Pratite korake i odaberite šta želite

4) Sačekajte da završi.

Aegis Aegis-uninstall-updates

Napomena: skripta može da radi i duže, tako da se ne začudite ako prođe i sat vremena.

Ova skripta uklanja i WiFi Sense iz Windows 7, 8 i 10 sistema, a na Windows 7 i 8 briše ažuriranja koja teraju korisnika da instalira Windows 10, takođe i blokira ta ažuriranja za ubuduće.

Listu ažuriranja koja uklanja možete pronaći na linku skripte kada skrolujete skroz dole – https://github.com/th3power/aegis-voat

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *