Blog o računarima, pametnim uređajima i veb tehnologijama

Kako dodatno uštedeti na Aliexpress sajtu?

Već nakon što odlučite da nešto kupite na Aliexpress sajtu, umesto u lokalnim radnjama, vi ste ostvarili veliku uštedu. Ipak, i na samom Aliexpress-u možete dodatno uštedeti ako samo budete pažljivi. Ovde pišem nekoliko saveta na osnovu mog dosadašnjeg iskustva.

Ako već niste, pogledajte članak u kojem sam detaljno objasnio kako pazariti na kineskim sajtovima  – https://www.saznajnovo.com/2014/09/kako-kupovati-sa-kineskih-sajtova/

1. Pratite promocije

– na stranici „Super Deals“ možete pronaći artikle koji su trenutno na popustu (mada obično ostanu i duže) i ti popusti se kreću od par pa do čak 90 procenata! Takođe možete odabrati kategorije proizvoda kako biste videli samo ono što vas interesuje.

aliexpress discounts tricks (2)

2. Filtriranje

– nakon što dobijete rezultate pretrage za neki artikl, ili izlistane iz neke kategorije, možete odabrati filter „Sale Items“. Ovaj filter će vam prikazati sve artikle koji su na akciji.

aliexpress discounts tricks (1)

3. Lista želja

– napravite nalog na sajtu i dodajte željene proizvode u listu želja (možete u podrazumevanu listu ili napraviti neku svoju). Kada taj proizvod bude bio na popustu videćete obaveštenje.

4. Mobilno plaćanje

– često Aliexpress daje nižu cenu ako neki proizvod platite preko njihove mobilne aplikacije. Mobilne aplikacije su besplatne i možete se prijaviti sa svojim nalogom. Kada piše da je neki proizvod jeftiniji ako ga kupite preko telefona, otvorite ga u aplikaciji i izvršite kupovinu.

Procedura je ista kao i na računaru: uneti lične i podatke sa kartice. Ne treba vam nikakva posebna mobilna aplikacija ili usluga za plaćanje, dakle isto kao na veb sajtu, samo što ćete dobiti popust. U filterima možete odabrati da se izlistajuj samo proizvodi koji nude nižu cenu za kupovinu preko aplikacije.

aliexpress discounts tricks (1)

5. Igrice

– mobilna aplikacija poseduje mini-igricu sa novčićima pomoću kojih možete sakupiti kupone za kupovinu. Instalirajte aplikaciju i videćete igricu koju možete igrati svakoga dana.

To su neki saveti, ali istakao bih plaćanje putem aplikacije jer tako dobijate konkretno nižu cenu, i još plus ako je artikl već snižen ovo vam je odlična opcija da maksimalno uštedite.

Ako imate i vi neke predloge pišite u komentarima.

Povezani tekstovi:

Tvoj komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva!

Ako već nisi, lajkuj stranicu i budi u toku! Hvala