Ne smete stati sa pisanjem ili će sve biti obrisano!

0

Postoji jedna veb bazirana aplikacija koja ima zadatak da vas natera da pišete bez pauze u nekom definisanom vremenskom periodu. Pa tako ako odaberete vremenski period od, recimo, 5 minuta, onda morate 5 minuta pisati bez prestanka. Ako napravite pauzu od par sekundi, sve što ste do tada napisali će biti obrisano!

Mnogi imaju problem sa pisanjem, previše se odugovlači, treba sebe naterati da pišeš, a i kad počneš napraviš malu pauzu da popiješ gutalj kafe i odmah pažnja nestane i tekst ostane nedovršen. Ako ste se pronašli ovde, onda je ova aplikacija stvorena za vas.

Aplikacija se nalazi na veb adresi http://www.themostdangerouswritingapp.com/, ima lep i jednostavan interfejs, a korišćenje je krajnje jednostavno: odaberite vremenski period koji želite da izdvojite za pisanje (minimalno 5 a maksimalno 60 minuta) i od trenutka kada krenete da kuckate ne smete prestati jer će sve biti obrisano.

Ako uspete da iskucate sve u zadatom periodu, onda tekst ostaje sačuvan. Ako ne, sve se briše i možete videti koliko reči za koji vremenski period ste iskucali u okviru generisanog Twitter statusa koji možete podeliti.

Upravo ovaj tekst pišem u toj aplikaciji i dosta je zanimljivo :)

most dangeroud writting app (2)

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.