Webiz 4.0 – predavači i program

Bliži nam se još jedna Webiz konferencija, četvrta po redu, koja će se održavati od 24. do 27. marta 2016. godine na dobro poznatoj lokaciji – u hotelu „Vojvodina“.

Webiz konferencija je mesto gde možemo upoznati dosta poznatih osoba iz IT sektora, ali pre svega mesto gde možemo naučiti nešto novo kako kroz same prezentacije predavača tako i kroz radionice.

Šta nas očekuje na Webiz 4.0?

1. dan (petak, 25. mart): priča o ekonomskim aspektima i potencijalima za dalji razvoj IT industrije u Srbiji.

2. dan (subota, 26 mart): drugi dan konferencije predviđen je za priče uspešnih IT kompanija iz Srbije i okruženja iz raznih oblasti: gaming, app i web development…

3. dan (nedelja, 27 mart): i poslednji dan konferencije rezervisan je za preduzetničke priče koje su uspešne zahvaljujući internetu i digitalnim tehnologijama.

Nekoliko poznatijih osoba iz IT sveta koje ćete imati priliku da vidite i čujete na konferenciji:

Dragan Tomić (Microsoft veteran, Microsoft), Mirko Topalski (CEO, Eipix), Istok Pavlović (CMO, Fra.me), Nevena Sofranić (IT Girls), Kevin Shannon, Vitomir Jevremović (Osnivač Digital Mind), Nikola i Nenad Radojčić (Vlasnici, Braća Burazeri)… i druge. Ostatak liste predavača možete pogledati na ovom linku: http://www.webiz.rs/predavaci

Što se programa tiče, mogu samo reći da je zanimljiv ali se trenutno dopunjuje. Trenutnu verziju možete pogledati na ovom linku: http://www.webiz.rs/program

I ove godine na Webiz konferenciji možete učestvovati u radionicama, biće ih, prema rečima organizacije, desetak a sadržaj će biti prilagođen i naprednijim korisnicima. Teme na radionicama koje će biti obrađivane su:

 • Facebook
 • Novi mediji (SnapChat)
 • Google Adwords
 • WordPress bezbednost
 • Bitcoin.

Više o radionicama možete pronaći na ovom linku: http://www.webiz.rs/radionice

Pored radionica i konferencije biće održana poslovna edukacija – edukativni programa namenjen poslovnom svetu. Teme koje će biti obrađivane u sklopu poslovne edukacije su:

 • Facebook kao marketinški kanal i kanal prodaje
 • Kako da Google Adwords radi za vas?
 • Kako da se na pravi način predstavite vašoj Instagram publici
 • Da li je vaša firma spremna za email marketing 2.0
 • Zašto vaš marketing miks u 2016. mora da sadržti Native oglašavanje
 • Vaša prodavnica na internetu, na pravi način

Više o programu poslovne edukacije možete pronaći ovde: http://www.webiz.rs/edukacija

Za sve posetioce biće pripremljeni paketi dobrodošlice i naravno gomila korisnog sadržaja i znanja! Zato, pripremite se i rezervišite svoje mesto već sada jer broj slobodnih mesta naglo opada. Vidimo se! :)

http://www.webiz.rs/registracija

Ako želite da vidite kako je bilo prošlih godina, bacite pogled na ove linkove:

Webiz – konferencija o poslovnoj primeni Interneta

Webiz konferencija iz ugla volontera

https://www.facebook.com/webiz.rs/photos_stream?tab=photos_albums

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *