RUMediA – Vaš novi digitalni partner

Više nije potrebno da razmišljate i tražite najpovoljniju ponudu za usluge koje su vezane za digitalni svet. Usluge kao što su:

  • Profesionalni dizajn
  • Profesionalna izrada web sajtova
  • SEO Optimizacija
  • Profesionalno fotografisanje
  • Copywriting
  • Usluge štampe (majica, šoljica, reklamnog materijala, akreditacija, ID kartica, itd.)

Moći ćete od danas da pronađete samo jednim klikom!

RUMediA je novo osnovana mlada kreativna multimedijska ekipa koja svojim klijentima pruža vrhunski kvalitet uz pristupačnu cenu svih proizvoda i dostupna je 24/7 za sve usluge.

Praćenjem svetskih trendova i promena u svetu tehnologije statistika je pokazala da se sve više prelazi na mobilne uređaje i zbog toga tim dizajnera i programara ove male ekipe kreira najbolje i najkvalitetnije rešenje za Vašu prezentaciju koja je prilagođena i lepo vidljiva na svim uređajima.

Više ne morate da brinete kako da se borite sa konkurencijom – mladi kreativni tim će uložiti svo svoje znanje, veštine i trud kako bi Vas i Vaše poslovanje izdvojili od konkurencije.

Copywriteri će svojim trudom napisati kvalitetan sadržaj koji će zadržati i ostaviti najbolji utisak potencijalnom klijentu, kupcu ili posetiocu.

Tim fotografa je tu da dođe na lice mestu i napravi visoko kvalitetne fotografije Vaših proizvoda, ili trenutaka na događajima kao što su rođendani, krštenja , žurke, manifestacije, konferencije i seminari ili bilo koji drugi događaj.

Tim koji, dok klijent ne bude zadovoljan, neće stati sa trudom i radom jer zadovoljstvo klijenta je ono što im je najbitnije.

Otvoreni su za nove članove tima i spremni za timski rad i i širenje njihove zajednice. O tome koje pozicije su im potrebne možete videti na  linku rumedia.rs/pridruzite-nam-se i aplicirajte za posao na mail [email protected]

Ukoliko Vam je potrebno nešto od usluga koje oni nude posetite njihov web sajt rumedia.rs, kontaktirajte ih i pozovite se na promo kod SAZNAJNOVO2016 i ostvarite popust od 10% na bilo koju njihovu uslugu.

PODELI:

Tvoj komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva!

Sviđa ti se članak?

Lajkuj stranicu i budi u toku! Hvala