Uživo rezultati – najbolji sajtovi i aplikacije

Uživo rezultati su dosta traženi od strane posetilaca, pa tako dobijam pitanja da preporučim neki sajt, aplikaciju… Verujem da svi imaju neki svoj sajt na kojem proveravaju uživo rezultate, ali pišem ovaj članak kako ne bih morao da stalno pišem odgovore već samo pošaljem link ovog članka.

Dakle, sledi nekoliko sajtova na kojima se mogu pratiti rezultati uživo

Rezultati.com

Ovaj sajt je odličan što se informacija tiče, ali mana mu je dizajn, tačnije nije prilagodljiv za sve ekrane. To se možda i može opravdati mobilnom aplikacijom koju nude za Android i iPhone, što je veliki plus. Aplikacije možete preuzeti ovde: Android, iPhone

Obiluje informacijama, imaju 32 sporta u ponudi, a možete napraviti i nalog i prilagoditi praćenja kako vam najviše odgovara.

Mondo uživo rezultati

Mondo portal ima dosta korisnih servisa, jedan od njih je upravo praćenje uživo rezultata. Nude manje sportova ali zato i nekoliko mogućnosti kao što je pretraga klubova, igrača, takmičenja…

Livescore.in

I oni nude nešto manje sportova, ali sajt je lepo odrađen, svako se može lako snaći… ali mana mu je što nije prilagodljiv za prenosive uređaje i nemaju ni aplikaciju.

LiveScore app

Aplikacija lepo odrađena, ima detaljan prikaz mečeva, podešavanje vremena za osvežavanje, prilagođena za sporije internet konekcije…

Ako imate predlog nekog sajta napišite u komentaru.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *