Evo šta se desi kada zatražite pomoć iz Photoshop-a na internetu

Ne ispadne svaka fotografija onako kako smo želeli, ali tu je Photoshop da uskoči kao pomoć. Međutim, mnogi ne znaju da koriste ovaj softver za obradu slika pa zatraže pomoć na internetu.

Jedan bloger koji piše o hrani vratio se iz Pariza sa slikom koju je hteo da obradi tako da se vidi kako drži vrh Ajfelovog tornja između dva prsta. Pomoć je zatražio na 4Chan a rezultate možete videti u nastavku.

Inače, ovo nije jedini slučaj, naravno, ima ih gomila. Možda najpoznatiji je „Sun“, odnosno slučaj kada je čovek zatražio da neko stavi, preko programa Photoshop, Sunce između dva prsta. Rezultati slede.

Slučajeva ima dosta, možete u komentaru okačiti link do nekih vama najsmešnijih. Klikni ovde za Photoshop tutorijale.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *