Google predstavio platformu za deljenje sadržaja „Spaces“

Teško je napraviti all-in-one servis za razmenu poruka i sadržaja među korisnicima koji će biti jednostavan a opet dosta funkcionalan. Google to pokušava stalno i tako smo sad dobili najnoviju platformu za razmenu sadržaja i komunikaciju među korisnicima u malim grupama pod nazivom „Spaces„.

Spaces je zamišljen tako da korisnik može napraviti mali „prostor“ gde će on i ostali učesnici razmenjivati sadržaj i utiske o tim sadržajima. Sadržaj može biti u obliku Google pretrage, slika, linkova, Youtube video snimaka ili obični tekstualni statusi. Svaki sadržaj koji se podeli može dalje da se komentariše, podele slike, linkovi ili postave stikeri.

Svako ko je u tom „prostoru“ može da isto podeli bilo šta od sadržaja. Takođe se vidi ko je sve u „prostoru“ trenutno i generalno.

Google Spaces je dostupan već sada za pametne uređaje ali i preko veb sajta https://spaces.google.com/ a postoji i dodatak za Chrome koji Google preporučuje da se instalira radi lakšeg deljenja sadržaja.

Ako želite možete se učlaniti u zvanični Saznaj Novo „prostor“ preko ovog linka: https://goo.gl/spaces/ALMRvqqioZe7K47M7

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *