Google predstavio platformu za deljenje sadržaja „Spaces“

0

Teško je napraviti all-in-one servis za razmenu poruka i sadržaja među korisnicima koji će biti jednostavan a opet dosta funkcionalan. Google to pokušava stalno i tako smo sad dobili najnoviju platformu za razmenu sadržaja i komunikaciju među korisnicima u malim grupama pod nazivom „Spaces„.

Spaces je zamišljen tako da korisnik može napraviti mali „prostor“ gde će on i ostali učesnici razmenjivati sadržaj i utiske o tim sadržajima. Sadržaj može biti u obliku Google pretrage, slika, linkova, Youtube video snimaka ili obični tekstualni statusi. Svaki sadržaj koji se podeli može dalje da se komentariše, podele slike, linkovi ili postave stikeri.

Svako ko je u tom „prostoru“ može da isto podeli bilo šta od sadržaja. Takođe se vidi ko je sve u „prostoru“ trenutno i generalno.

Google Spaces je dostupan već sada za pametne uređaje ali i preko veb sajta https://spaces.google.com/ a postoji i dodatak za Chrome koji Google preporučuje da se instalira radi lakšeg deljenja sadržaja.

Ako želite možete se učlaniti u zvanični Saznaj Novo „prostor“ preko ovog linka: https://goo.gl/spaces/ALMRvqqioZe7K47M7

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.