Kako gledati domaće TV kanale na Android uređajima?

1

TV na Android uređajima (Android TV) možemo gledati na nekoliko načina. Prvi način je bez interneta pomoću digitalnog TV signala, a drugi način je pomoću interneta. Odaberite koji vam najviše odgovara i uživajte u TV kanalima, pratite sportske događaje u pokretu, omiljene serije, TV emisije i ostali TV sadržaj na svom omiljenom Android uređaju!

Android TV bez interneta:

Pisao sam nedavno o tome kako možete gledati TV na Android uređaju bez interneta, a radi se o DVB-T2 prijemniku koji se ubaci u microUSB port i može da hvata TV digitalne kanale. Ova opcija je odlična za one koji nemaju svuda i uvek internet na Android telefonu ili tabletu. A  s obzirom da je digitalni signal dostupan po celoj Srbiji uveliko, ova opcija je sasvim dobra.

U ovom članku pročitajte gde možete da kupite kod nas ovaj uređaj, kako da ga povežete i koristite – https://www.saznajnovo.com/2016/06/dvb-t2-za-android-uredaje-kako-gledati-tv-na-androidu/

Takođe na kraju članka se nalazi i video uputstvo gde sam objasnio sve i na kraju demonstrirao kako radi.

Android TV sa internetom:

Ako vam internet nije problem, imate ga u velikim količinama na svom Android uređaju, onda možete koristiti jednu aplikaciju – Orion TV.

Ova aplikacija je besplatna u promo periodu – https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.maketv.oriontv&hl=en

Možete bez problema gledati i sa minimalnom brzinom interneta ako ste povezani na WiFi mrežu.

Ako niste povezani na WiFi mrežu već koristite mobilni internet gde imate ograničen broj megabajta, onda povedite računa da ih ne prekoračite. Možete preuzeti neki softver koji meri potrošnju interneta, tj. megabajta.

Možete pogledati kako da sprečite prekoračenje megabajta na svom Android telefonu ili tabletu u ovom članku – https://www.saznajnovo.com/2014/06/sprecite-prekoracenje-internet-protoka-na-android-uredajima/

Nijedan video snimak, ili link ka snimku, koji se može videti na ovoj stranici nije u vlasništvu sajta www.saznajnovo.com, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostalim… Samim tim sajt www.saznajnovo.com nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava, molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.saznajnovo.com. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici bloga www.saznajnovo.com/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube). Stoga, sadržaj sa ove veb stranice koristite na sopstvenu odgovornost!

become-a-patron-2

Preporučeno za tebe:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

1 komentar
  1. Ivan kaže

    Neispravan link za 1) Instalirajte Serbia TV aplikaciju,

    komentari za app nisu baš pozitivni