Chatible – dopisujte se sa nasumičnom osobom preko Messenger-a

0

Chatible je robot kreiran za Messenger koji ima zadatak da vas spoji sa nasumičnom osobom kako biste mogli da se potpuno anonimno dopisujete.

To je sve što ovaj chatbot radi. Veoma je jednostavno, a dovoljno je samo da posetite Chatible na Messenger-u i upišete „New Chat“ (bez navodnika) ili kliknete na taster sa istim nazivom koji će se pojaviti na ekranu.

Nakon što to uradite, chatbot traži nasumičnu osobu sa kojom vas spaja i možete da se dopisujete. Sve je potpuno anonimno, niti vi znate sa kome se dopisujete niti ta osoba za vas. Ni profilnu sliku, ni ime, username, link… ništa o vama ne piše, takođe ni o toj osobi.

Kada završite dopisivanje i želite da prekinete, samo pošaljite lajk tako što ćete kliknuti lajk ikonicu desno od polja za dopisivanje. Nakon što prekinete, možete opet pronaći drugu osobu na isti način ili samo ugasiti i nastaviti posle ponovo.

Veoma zanimljiva upotreba Messenger Bot API.

https://www.messenger.com/t/chatible/

Izvor: tnw

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.