Sajtovi

Gledajte RTS uživo na internetu besplatno!

rts uživo
rts 1 online

Već sam pisao nekoliko postova za gledanje TV programa online: Readon TV, TV programi online, JLC’s internet TV itdali ni na jednom od ovih programa/sajtova ne može da se gleda RTS uživo.

Na svim sajtovima za online TV programe ima RTS 1 ali se ne emituje RTS 1 nego RTS SAT. Zato sam sad pronašao novi sajt gde ima baš RTS 1, ne SAT.

Olimpijske igre 2016 Riohttps://www.saznajnovo.com/2016/06/olimpijske-igre-2016-online-prenosi-uzivo/

METOD 1:

Potrebno je da instalirate VLC i otvorite članak u Firefox-u, a zatim dozvolite VLC web plugin za ovaj blog (pojaviće se upit u gornjem levom uglu Firefox-a).

METOD 2:

METOD 3:

Potrebno je da instalirate VLC i otvorite članak u Firefox-u, a zatim dozvolite VLC web plugin za ovaj blog (pojaviće se upit u gornjem levom uglu Firefox-a).

METOD 4:

LINK (Radijus Vektor)

LINK2 (Samo za korisnike Orion usluga)

Takođe, kvalitet zvuka i slike su na zadovoljavajućem nivou! Raširite sliku preko celog ekrana i uživajte!

METOD 5:

Putem mobilnog telefona. Postoji aplikacija koja ima sve popularne domaće kanale, pa i RTS 1. Pisao sam o njoj pa pogledajte ovde: https://www.saznajnovo.com/2016/06/android-tv-domaci-tv-kanali-za-android-uredjaje/

  Radijus Vektor TV - besplatni TV kanali

Još načina možete pronaći ovde, ali na nekima nema RTS uživo – https://www.saznajnovo.com/tag/tv-online/

Ako je vaš internet provajder Orion preporučujem da tamo gledate kanale, to je najbolja opcija. Nije potrebna registracija i slično, samo otvorite link i izaberite kanal – Link

Treba napomenuti da ponekad stream ne radi, npr. ako puštaju neki program koji ne sme da se prenosi uživo preko interneta onda ugase prenos. Možete bez problema gledati i sa minimalnom brzinom interneta, ako pretpostavimo da je minimalna u Srbiji 4Mbps.

Ako nemate flat paket, već megabajte koje trošite, onda povedite računa da ih ne prekoračite. Možete preuzeti neki softver koji meri potrošnju interneta, tj. megabajta. Ja koristim ovaj da merim brzinu internet saobraćaja uživo a ima i opciju da prati potrošnju – https://www.softperfect.com/products/networx/

Da proverote brzinu interneta idite na ovaj link i sačekajte da se testiranje završi (par sekundi) – https://fast.com/

Volite filmove? Možda Vas bude zanimalo: https://www.saznajnovo.com/2015/11/filmovi-sa-prevodom-online-i-offline/
Svi TV streamovi su preuzeti sa domaćih i inostranih servera i oni su odgovorni za kompletan sadržaj.
Na kanalima na ovom sajtu se ne nalazi sadržaj tih TV kanala, već samo linkovi ka njima.

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

5 komentara

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger