Kupovina Steam i Origin igrica po niskim cenama

Steam i Origin često prave popuste, ali postoji sajt na kojem možete naći još povoljnije PC igre! Recimo GTA V u radnjama kod nas košta oko 6-7.000 dinara, na Steam-u 60 evra, a može se kupiti za 4.000 preko neta. Kako?

Radi se o jednom sajtu pod nazivom Instant Gaming gde uvek ima velikih popusta na PC igre, Xbox i PS kartice. Plus, možete pazariti veoma lako sa karticom ili putem PayPal-a.

Ono što ovaj sajt izdvaja od drugih je ta agregacija nekoliko platformi za prodaju igara, detaljna pretraga, i naravno  veliki popusti.

Platforme koje izdvajaju: Steam, Origin, Uplay, Battle.net, NCSoft, GOG.com, Indies, Mac, Linux, VR Ready, Xbox, PlayStation.

Pored toga, na sajtu se nudi svakoga dana po jedna posebna igra koja je na popustu samo tada i u ograničenim količinama.

Svakako, postoji i Rating sistem i Review igrica pa možete pogledati ako se dvoumite koju da kupite.

Kako kupiti igru?

Ovo je veoma lako i isto je kao i kupovina bilo čega preko interneta. Ljudi imaju odbojnost prema tome ali ne bi trebali. Rizik da vas pokradu online je isti kao i kada odete u lokalnu prodavnicu da kupite hleb.

1) Idite na sajt i odaberite igru

2) Kliknite na “Buy

steam origin igre kupovina

3) Sad odaberite način plaćanja.

Ako nemate PayPal, nema veze, još bolje, odaberite plaćanje karticom i nećete imati dodatnih troškova. Dovoljna vam je kartica koju koristite za bankomat, recimo MasterCard, Visa ili Maestro.

Još ►  Mainframe 2

steam origin igre kupovina

4) Popunite tražene podatke.

Svi podaci, sem vaših ličnih, se nalaze na samoj kartici.

  • Card number: onaj dugački broj na prednjoj strani
  • Card holder: ime i prezime na koga je kartica
  • Expiry date: piše na kartici negde u formatu npr. 21/12 (21. dec)
  • CVV: to je trocifreni broj koji se nalazi na poleđini kartice ispod crne trake
  • steam origin igre kupovina

5) Potvrdite i uživajte u novoj igrici!

Zašto kupiti igru?

Da, narod sa Balkana će uvek skinuti sa Torrent sajtova igru i neće platiti makar u zatvor otišao. Ali ok, to je i donekle opravdano s obzirom na životni standard. Međutim, kada kupite igru ne samo da pomažete developerima za njihov trud već ne dovodite sebe u nezgodnu poziciju i konflikt sa zakonom.

Kada skinete igru nelegalno, ili bilo koji digitalni sadržaj, sa interneta, to je kao da ste odbili od plate zaposlenom koji je učestvovao u kreiranju tog materijala. Zamislite da vam neko ukrade nov telefon koji ste skupo platili, ili vam šef odbije od plate jer je neko u radnji razbio nešto.

Napisao sam kako i gde da najjeftinije kupite igre, na vama je da li ćete to iskoristiti :)

www.instant-gaming.com

 

Komentariši