Kupovina Steam i Origin igrica po niskim cenama

Steam i Origin često prave popuste, ali postoji sajt na kojem možete naći još povoljnije PC igre! Recimo GTA V u radnjama kod nas košta oko 6-7.000 dinara, na Steam-u 60 evra, a može se kupiti za 4.000 preko neta. Kako?

Radi se o jednom sajtu pod nazivom Instant Gaming gde uvek ima velikih popusta na PC igre, Xbox i PS kartice. Plus, možete pazariti veoma lako sa karticom ili putem PayPal-a.

Ono što ovaj sajt izdvaja od drugih je ta agregacija nekoliko platformi za prodaju igara, detaljna pretraga, i naravno  veliki popusti.

Platforme koje izdvajaju: Steam, Origin, Uplay, Battle.net, NCSoft, GOG.com, Indies, Mac, Linux, VR Ready, Xbox, PlayStation.

Pored toga, na sajtu se nudi svakoga dana po jedna posebna igra koja je na popustu samo tada i u ograničenim količinama.

Svakako, postoji i Rating sistem i Review igrica pa možete pogledati ako se dvoumite koju da kupite.

Kako kupiti igru?

Ovo je veoma lako i isto je kao i kupovina bilo čega preko interneta. Ljudi imaju odbojnost prema tome ali ne bi trebali. Rizik da vas pokradu online je isti kao i kada odete u lokalnu prodavnicu da kupite hleb.

1) Idite na sajt i odaberite igru

2) Kliknite na „Buy

steam origin igre kupovina

3) Sad odaberite način plaćanja.

Ako nemate PayPal, nema veze, još bolje, odaberite plaćanje karticom i nećete imati dodatnih troškova. Dovoljna vam je kartica koju koristite za bankomat, recimo MasterCard, Visa ili Maestro.

steam origin igre kupovina

4) Popunite tražene podatke.

Svi podaci, sem vaših ličnih, se nalaze na samoj kartici.

  • Card number: onaj dugački broj na prednjoj strani
  • Card holder: ime i prezime na koga je kartica
  • Expiry date: piše na kartici negde u formatu npr. 21/12 (21. dec)
  • CVV: to je trocifreni broj koji se nalazi na poleđini kartice ispod crne trake
  • steam origin igre kupovina

5) Potvrdite i uživajte u novoj igrici!

Zašto kupiti igru?

Da, narod sa Balkana će uvek skinuti sa Torrent sajtova igru i neće platiti makar u zatvor otišao. Ali ok, to je i donekle opravdano s obzirom na životni standard. Međutim, kada kupite igru ne samo da pomažete developerima za njihov trud već ne dovodite sebe u nezgodnu poziciju i konflikt sa zakonom.

Kada skinete igru nelegalno, ili bilo koji digitalni sadržaj, sa interneta, to je kao da ste odbili od plate zaposlenom koji je učestvovao u kreiranju tog materijala. Zamislite da vam neko ukrade nov telefon koji ste skupo platili, ili vam šef odbije od plate jer je neko u radnji razbio nešto.

Napisao sam kako i gde da najjeftinije kupite igre, na vama je da li ćete to iskoristiti :)

www.instant-gaming.com

 

-53%

28.44€

Grand Theft Auto V

-37%

37.99€

Call of Duty: World War II

-25%

44.99€

Far Cry 5

-35%

9.10€

Counter Strike: Global Offensive

-81%

5.79€

The Crew

-74%

5.19€

Euro Truck Simulator 2