Kupovina Steam i Origin igrica po niskim cenama

4

Steam i Origin često prave popuste, ali postoji sajt na kojem možete naći još povoljnije PC igre! Recimo GTA V u radnjama kod nas košta oko 6-7.000 dinara, na Steam-u 60 evra, a može se kupiti za 4.000 preko neta. Kako?

Radi se o jednom sajtu pod nazivom Instant Gaming gde uvek ima velikih popusta na PC igre, Xbox i PS kartice. Plus, možete pazariti veoma lako sa karticom ili putem PayPal-a.

Ono što ovaj sajt izdvaja od drugih je ta agregacija nekoliko platformi za prodaju igara, detaljna pretraga, i naravno  veliki popusti.

Platforme koje izdvajaju: Steam, Origin, Uplay, Battle.net, NCSoft, GOG.com, Indies, Mac, Linux, VR Ready, Xbox, PlayStation.

Pored toga, na sajtu se nudi svakoga dana po jedna posebna igra koja je na popustu samo tada i u ograničenim količinama.

Svakako, postoji i Rating sistem i Review igrica pa možete pogledati ako se dvoumite koju da kupite.

Kako kupiti igru?

Ovo je veoma lako i isto je kao i kupovina bilo čega preko interneta. Ljudi imaju odbojnost prema tome ali ne bi trebali. Rizik da vas pokradu online je isti kao i kada odete u lokalnu prodavnicu da kupite hleb.

1) Idite na sajt i odaberite igru

2) Kliknite na „Buy

steam origin igre kupovina

3) Sad odaberite način plaćanja.

Ako nemate PayPal, nema veze, još bolje, odaberite plaćanje karticom i nećete imati dodatnih troškova. Dovoljna vam je kartica koju koristite za bankomat, recimo MasterCard, Visa ili Maestro.

steam origin igre kupovina

4) Popunite tražene podatke.

Svi podaci, sem vaših ličnih, se nalaze na samoj kartici.

 • Card number: onaj dugački broj na prednjoj strani
 • Card holder: ime i prezime na koga je kartica
 • Expiry date: piše na kartici negde u formatu npr. 21/12 (21. dec)
 • CVV: to je trocifreni broj koji se nalazi na poleđini kartice ispod crne trake
 • steam origin igre kupovina

5) Potvrdite i uživajte u novoj igrici!

 

www.instant-gaming.com

Povezano:
4 komentara
 1. Mare kaže

  Sta da radim ako sam kupio igricu preko neta a nisam do kraja uploadovao npr zbog interneta i ne mogu da nastavim da skidam,jel postoji mogucnost da se pare vracaju ili ne?

  1. Stefan Marjanov kaže

   Ako je ključ prošao na nalogu i igru ste aktivirali uspešno, onda nemate prava. Greška je kod Vas. Probajte da sve obrišete, ponovo pokrenete računar i ponovo pokrenete preuzimanje.

 2. SNEZANA kaže

  MOZE LI MALA POMOC?UNUK HOCE DA MU KUPIM GTA 5 .PLATILA BIH VISA KARTICOM,DINARSKI.PITANJE-KADA SE PLATI KAKO STIZE IGRICA,ELEKTRONSKI NA MAIL ADRESU MOJU ILI NJEGOVU ILI STIZE FIZICKI DONOSI KURIRSKA SLUZBA ILI POSTA.HVALA

  1. Stefan Marjanov kaže

   Poštovanje Snežana, proces kupovine je objašnjen u detalje u članku. Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć, pošaljite pitanje putem kontakt forme namenjene za pitanja i pomoć: https://www.saznajnovo.com/kontakt/

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.