Sajtovi

WordPress hosting – najbolja hosting opcija za WordPress sajtove

wordpress hosting

Ako kreirate veb sajtove pomoću WordPress CMS-a onda je najbolje rešenje WordPress hosting. Dobra vest je da Hosting Srbija ima u ponudi upravo takve hosting pakete.

Koja je prednost WordPress hosting paketa?

Svi paketi su maksimalno prilagođeni i optimizovani tako da mogu da podrže i najzahtevnije WP sajtove.

Svi WordPress sajtovi će raditi stabilno i učitavati se velikom brzinom zbog instaliranih posebnih dodataka na servere namenjenih samo za WordPress.

Plesk” i “WP Toolkit” nude sigurnost i bezbednost konstano proveravajući dodatke, dolazne zahteve i fajlove na vašem nalogu, i obezbediće vam automatska ažuriranja tako da će WordPress uvek biti obezbeđen.

Cloudflare” zaštita koja standardno košta 29 USD mesečno uz ovaj paket će vas izneti samo 499 RSD mesečno, a omogućiće dodatnu bezbednost i brzinu vašeg WP sajta što zbog CDN-a što zbog kompresije.

Kako da naručite WordPress hosting paket?

Kako biste se uverili u kvalitet i brzinu, Hosting Srbija nudi 30 dana testiranja kompletne funkcionalnosti potupno besplatno!

Ovde možete naručiti WP hosting paket <

  Napravite font od svog rukopisa!

Stefan Marjanov

Student / freelancer / bloger / web dizajner. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 10 godina, a nešto manje i web dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem 6 godina.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar

Prijavi se
na nedeljni mail o novim objavama
Advertisment ad adsense adlogger